ÅIF2 starter hardkjøret for sesongen 2007

Postet av Åssiden IF - Fotball den 10. Jan 2007

ÅIF2 starter oppkjøringen for sesongen 2007. Økt nr 2 gjennomføres i kveld på Hokksund kunstgress kl 20.00

 

ÅIF 2 sesongen 2007 er i gang.

 

Rekordtidlig starter Åif2 sine glade gutter sesongoppkjøringen for 2007 hele 3 måneder tidligere enn i fjor. Oppkjøringen ble innledet forrige uke onsdag hvor gutta skulle ha en oppfriskningsøkt med fotball. Det var 100% oppmøte og ballkåte gutter gledet seg hemningsløst til lett kjæling med fotballen. Overraskende for samtlige var den velkjente Åssia grus totalt uspillbar denne kvelden. Så balløkta ble i stedet for erstatett med en times løpetur for gutta. Det er tydelig at Fedon Lindberg sin siste bok lå under juletreet hos mange av spillerne i år da formen var oppsiktsvekkende bra.

 

Foreløpig er følgende spillere klare for på nytt å tre på seg den blå-hvite drakta for en ny uforglemmelig fotballsesong for ÅIF2.

·        Morten Dokken

·        Glenn  Knive

·        Peter Hougen

·        Henrik Hougen

·        Reidar Kvennejorde

·        Kristian Arnø Kristoffersen

·        David Aronsen

·        Christian Møller

·        Hasan Cenar

 

Samtlige stilte altså på årets første løpeøkt den 3.januar og kom glade lett gjennom den økta. I dag føler økt nr 2 som garantert blir en balløkt. ÅIF sitt a-lag strak ut en åpen hånd da b-laget banket forsiktig på deres dør og tok varmt imot åif2 sitt ønske om å få lov til å være med stjernene på ÅIF sitt flaggskip. Så ut ifra de innledende samtale mellom de forskjellige trener teamene ser det nå ut til at ÅIF2 skal være med a-laget en gang per uke fremover. Noe spesielt åif2 spillerne ser frem til.

Åif2 sin fjorårssesong var jo de beste på flere år hvor de leverte mange gode kamper og endte til slutt opp på en 4.plass. Så når man tenker på at ÅIF2 allerede har begynt treningen så får man se hvor langt man kan komme denne sesongen.

 

Den første målestokken blir Nybyen cup i begynnelsen mars. Kan 2007 sesongen bli nok en solskinns eventyrhistorie???

 

Spillerprofiler kommer i den nærmeste fremtid.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.