ÅIF2 motstandere sesongen 2007

Postet av Åssiden IF - Fotball den 21. Jan 2007

ÅIF2 har kommet i den berømte ”Hønefoss-pulja” og må nok belage seg på noen lengre kjøreturer enn hva de gjorde i fjoråret.

Motstandere 2007

 

 

 

 Høydepunktet blir muligens bortekampen mot Hallingdal på Gol Kunstgress. Sist gang undertegnede spilte på den banen var i rundt 1995 og endte med tap og spill i minst 70 minutter med en spiller mindre. Grunnen til at den kampen ligger godt i minnet er fordi at Gol, som laget het den gangen, spilte på det første type kunstgresset som kom. Betong under og biljardfilt oppå som i tillegg ble vannet rikelig føre hver kamp. En sikker hjemmevinner og tendensen den gangen var at Gol så å si tapte nesten alle bortekamper og vant alle hjemmekampene. Så vi får håpe at det ligger et mer behagelig kunstgress der nå snaue 10 år etter.

Ellers møter vi mange kjente lag i 5 divisjonssammenheng. Vi skal igjen møte våre kjære venner på Godset 3 og personlig tror jeg at de er ute etter å revansjere seg etter fjorårssesongens og historienes første tap mot ÅIF2. Tyristubben skal igjen måle krefter mot ÅIF2 og de fleste av oss husker jo kampen der oppe i 2004 hvor sesongens første kamp ble spilt på en strøken gressbane i slutten av april til dessverre et 4-3 tap for ÅIF2s glade gutter.

 

En annen tidligere bekjent er 2.laget til Hønefoss SK som vi også spilte mot i 2004. Det vi kanskje husker best fra bortekampen mot dem var at det faktisk ikke var dusjmuligheter i anleggsbrakka vi skiftet i, gressteppet for øvrig var upåklagelig. Noe annet undertegnede også husker godt er da Stian ”Stinta” Rånes spilte stopper og presset alle motspillere utover i banen da dette var det de gjorde i bandy og han gjorde det i fotball også.

 En annen morsom motstander er Jevn, deres hjemmebane befinner seg faktisk i et område uten mobildekning og ligger idyllisk til midt i et klekningsområde for all mygg i Hønefossområdet. Dette stedet er også beryktet for å være stedet der PC Holmberg brant et straffespark ved å skyte himmelhøyt over og dermed sørget for at kampen endte uavgjort. Ådal er et sted der undertegnede kun har vonde minner fra, sesongen var 2000 og kampen endte hele 17-0 til hjemmelaget og det er vel nok å si om den saken. Steinberg er for øvrig et lag mange av ÅIF2´s stjerner ser frem til å møte igjen, da gressbanen deres er strøken og Kjell Gunnar alltid scorer mot ÅIF, kanskje blir 2007 sesongen der han ikke gjør det.

Vikersund/Geithus blir en ny bekjent for ÅIF2, dette sammenslåtte laget som rykket ned fra 4 divisjon skal måle krefter med Carlos og gjengen hans i to kamper, Viksersund/Geithus endte for øvrig sist i 4 divisjon i fjor. Vi kommer senere tilbake til Headcoach Smurf sine betraktninger og tips for sesongen 2007 når det gjelder plasseringer.

Holeværingen er en gammel bekjent i ÅIF2 sammenheng som slo ÅIF2 i begge kampene i sesongen 2004, det lille jeg husker fra bortekampen er at stadion er strøken og stor. Hvilket vil gi ÅIF2 et fortrinn da den enorme mengden grunntreningen ÅIF2 skal gjennom denne sesongen vil gjøre guttene minst 5-10kg lettere og nærmest svene over gresset på Svendsrudmoen stadion.

De to siste lagene i pulja til ÅIF2 denne sesongen er Moingen I.L og Haugfoss. Haugfoss slo ÅIF2 i begge kampene i 2004 sesongen. Sifrene var ikke beskjedne heller med et solid 10-1 tap for Åif2 i bortekampen og 3-1 tap på Åssiden stadion. Moingen blir også et nytt bekjentskap så vidt meg bekjent en ny motstander for ÅIF2, de havnet for øvrig på en flott 3.plass i sesongen 2006.

 

Kortsammenfattet er motstanderlagene følgende:

Ådal, Jevn, Hønefoss SK2, Moingen, Haugfoss, Hallingdal, Holeværingen, Steinberg, Vikersund/Geithus, Strømsgodset3 og Tyristubben.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.