Unge Hegg med mål både fredag og lørdag.

Åssiden spilte to kamper i helgen. Fredag mot Fram Larvik og lørdag Konnerud. Ingen gode resultater men god trening for gutta, spesielt for de mange ungutta som var i ilden.

Fredag ble det tap 3-6 for Fram og lørdag ble det 2-5 mot Konnerud.

Alexander H. fikk sin debutt på a-laget.

Fram Larvik var motstander i første kamp i helgen. En kald fredagskveld ble kampen spilt på Vestfossen kunstgress. Kampen var relativt jenvspilt den første delen. Men personlige feil la mulighetene fint til rette for et fartsfylt Fram-lag. Et meget ungt Åssialag ble regelrett kontret i senk pga personlige feil. Åssia kom allikevell til gode sjanser og scora et par fine mål. Målene kom ved Mehren, Vilhelmshaugen og Hegg. Fram vant greit og fortjent 6-3.

Vinterserien stod for tur lørdag. Åssia mønstra også da et meget ungt lag, der to guttespillere og 4 juniorspillere spilte hele andre omgang, hele syv junior (gutte) spiller fikk prøve seg. Kampen startet særdeles dårlig for Åssia. Konnerud var klart best i de første 10-12 minuttene. Skapte 4 store sjanser hvorav to ble satt i mål. Åssia kom mer og mer med og tok kraftig over i de siste 20 minuttene og skapte gode sjanser. Reduseringen kom ved Holm, Konnerud kontret inn sitt 3. og lagene gikk til pause med en 3-1 ledelse til Konnerud. Åssia startet klart best i andre omgang. Spillemessig var Åssia best, men Konnerud var solide bakover og ga ikke Åssia mye rom. Til tross for spillemessig overtak skapte ikke Åssia gode nok sjanser. Konnerud kontra inn to mål midtveis i omgangen på de første to angrepene. Åssia forsatte å ha ballen mest, men Konnerud hadde nå full kontroll. Hegg fastsatt sluttresultatet til 5-2. Et effektiv hjemmelag tok en 5-2 seier, etter sjansene en fortjent seier.

Disse to kampene var verdifull trening for ungutta. Til tross for noe stygge resultater var dette en fin mulighet til å tilegne seg erfaring. Kampene viser også at det er mye å rette på, men målene bakover kom på en måte det bør være greit å rette opp. Dårlig struktur bakover og en del personlige feil gjorde det lett for motstanderen å score. Men det deles ikke ut poeng i januar..............