Åssiden spiller på trening i England

Postet av Åssiden IF - Fotball den 2. Feb 2007

Som sikkert mange har fått med seg fra gårsdagens utgave av DT, har Kristoffer Braathen fra Åssidens G93 lag vært på to treningsopphold i Tottenham.

Vi må alikevel markere dette på vår egen side selvfølgelig, da dette ikke er hverdagskost hverken i Åssiden eller for andre norske klubber. Dette er noe klubben er veldig stolte av.

Bildet er fra kretslagstrening i MIF hallen forrige helg.

Det som er veldig hyggelig er at vi har flere spillere på dette nivået i Åssiden.

Det kreves selvfølgelig talent for å komme på et sånt nivå, men vil også trekke frem at vi har mange gode og skolerte trenere i klubben, samt et resultat av mange års godt arbeid i Junioravdelingen. G93 årgangen har et veldig godt lag med mange talenter, det samme må i høyeste grad sies om guttelaget som har en rekke spillere på by, krets og regionlag. Generelt har vel Åssiden flest spillere på slike lag av Drammens lag har jeg fått vite. Vi har også et godt Juniorlag, som har vært med på å prege A-lagets flotte innsats i fjor, med hele 9 spillere fra Juniorlaget som fikk prøve seg. Også på G94 er og på flere av de yngre lagene er det mange gode spillere, så fremtiden får Åssiden ser absolutt lys ut. Spesielt med tanke på kunstgressbanen som kommer til våren og en 11-bane med splitter nytt gress.

Du kan også lese mer på DT nettside om du ikke fikk det med deg i papirutgaven:

http://dt.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070201/SPORT/102010434&SearchID=73270972807472


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.