Åssiden junior spilte to kamper i helgen.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 5. Feb 2007

Eirik Anfinsen og juniorlaget spilte to kamper i helgen. Vinterserien mot KIL fredag og Hauger søndag.
Åssia juniorer spilte to kamper i helgen. Første kamp gikk fredag mot Konnerud i Vinterserien. Andre kampen gikk søndag på Vestfossen mot Hauger fra Oslo 2. To gode kamper av Åssia som endte med en solig 5-1 seier over Konnerud, mens søndagens kampe endte med et 1-2 tap for Hauger. Gutta gjorde et solid inntrykk og kan være godt fornøyd med sesongens første kamper.
Unge Fredrik Madsen spilte sammen med broder Anders i søndagens kamp mot Hauger.

Konnerud - Åssiden  1-5

Mål: 1-0 25min Perry, 2-0 40 min Alex, 3-0 56 min Eirik F, 4-0 60 min Eirik A, 4-1 78 min, 5-1 80 min Alex.

En god gjennomført kamp av Åssiagutta. Åssia var best i stort sett hele kampen og tok en fortjent seier.

Fokus før denne kampen var frispill og oppspillspunktene, bruk av rom, deffensiv forflytning og spill i lengderetning.

Åssia trøblet noe i starten av kampen og Konnerud var farlig frempå et par ganger. Vi ble for mye stillestående og dette førte til feilpasninger og balltap. Det tok ca 10-12 minutter før vi fikk rettet på dette. Åssia tok mer og mer over kampen og dominerte resten av omgangen. Vi var i perioder gode til å variere spillet med korte og lange fremspill. Vi så en del av det vi har vært innom på treningene og det er spesielt gledelig. Gutta klarte å holde god fokus på fokusområdene. Andre omgang startet Konnerud best. Med god medvind i ryggen klart de å sette Åssia under press de første 12-14 minuttene. Konnerud var klart farligst når de fikk spilt opp i mellomrommet og utfordret Åssiaforsvaret på kantene. Vi fikk imidlertid justert oss godt og tok over kampen i siste halvtimen. Gode overganger som Konnerud ikke hang med på gjorde at vi relativt enkelt sieret med 5-1. En godt gjenomført kamp av Åssia.

Åssiden - Hauger  1-2

Mål: 0-1 11 min, 0-2 40 min, 1-2 70 min Ahmet.

Hauger stod for tur søndags kveld. Vi hadde de samme fokusområdene i denne kampen. Det skulle vise seg at det gikk litt tråere i denne kampen enn fredag. Hauger hadde mye mer fart og trøkk i sitt spill enn Konnerud. Dermed sleit vi med å finne oppspillspunktene og sleit med å få satt spillet vårt. Hauger var best i første omgang og defensive feil ført til at de kunne gå til pause med en fortjent 2-0 ledelse.

Andre omgang ble veldig anderledes. Åssia tok tak i kampen og styrte det meste. Fikk satt Hauger under press med stor fart fremmover. Det ble allikevell en vanskelig kamp og vi fikk ikke til vårt spill i slik grad vi ønsket. Det var allikevell en god kamp av Åssia. Morro å se at vi avlsuttet de siste 30 minutten med hele 6 guttespillere.

To godt gjennomført kamper av Åssia. To første kampene for året ga selvtillit og gode opplevelser selv om det ble tap i siste kamp.