Mif Cup Lørdag 3 februar

Postet av Åssiden IF - Fotball den 5. Feb 2007

Kjempestart på sesongen for guttelaget i Mjøndalscupen i Mif hallen lørdag 3 februar

Vi stilte opp i MIF Cupen for tredje gang med gutta som er født i 1992.  Vi hadde vunnet de siste 2 gangene , så vi måtte bære favoritt stemplet før turneringen startet. 

Vi stilte opp med 2 keeper ( Anders T og Yunus ) og 10 utespillere ( Dan , Espen , Magnus , Ola , Simen , Fredrik , Håkon , Morten , Emmanuell og Martin )

 

Vi hadde fått følgende motstandere i innledende runde. DBK – MIF2 og Lier.

 

Vi snakket om hvor viktig det er å komme godt i gang i turneringer så vi bestemte oss for å knalle til og gå offensivt til verket.  Mif cupen spilles med 1 keeper + 6 utespillere og vi stratet i en formasjon 2–3–1.

 

Vi ville sette ”trykk” offensivt og spille med den risikoen det er å spille med bare 2 bak.  Men som jeg alltid har sagt , det er mer morsomt å vinne 7 – 6 enn 1 – 0.

 

Første kampen var mot DBK som har fått Alpha Nyan som trener og vi var litt spente på hva vi møtte men det viste seg at vi var bedre i det meste i denne kampen og vi ”rullerte” på alle spillerne gjennom hele kampen. 

Det ble en grei seier: 8 – 2.

 

Kamp nummer 2 var mot MIF 2  og vi ble enige om å fortsette å sette ”trykk” offensivt.  Dette fungerte godt i denne kampen også og vi fortsatte rullering av alle spillerne i denne kampen.  Det er en lang dags turnering så viktig at alle bidra sammen , og som jeg sier , vi vinner og vi taper sammen som et lag.

Det ble til slutt en veldig grei seier der det sto 9 – 0 til slutt.

 

Etter 2 tidlige kamper på formiddagen hadde vi Lier i 3’je og siste kamp i innledende runde kl 16.30.  Lier hadde vunnet en av sine kamper tidligere på dagen og etter turneringsreglene er det innbyrdes oppgjør som teller før målforskjell ( vi hadde masse mer mål men det hjalp ikke)

 

Lier er helt tydelig utrolige lystne på å ”ta” ifra oss semifinale plassen og går ut i 100.  Selv om vi snakket om hvor viktig det er å ”være mentalt” tilstede virket det som Lier ville vinne mye mer enn oss.  Og de tar ledelsen selv om vi hadde hatt mange meget ”store” sjanser.  Utover i kampen kommer vi mer og mer med og vi utligner til 1-1 meget fortjent og vi fortsetter og sette trykk og får til slutt satt inn 2-1 og vi var klare for semifinalen.

 

I semifinalen møtte vi Brandbu , det er et meget godt lag som på denne aldersklassen er en sammenslåing av 5 (tror jeg) lag i området rundt Brandbu.  Kort fortalt ble det en ”thriller” av en kamp. Vi scorer kampens siste mål 10 sekunder før slutt og vinner 7 mot 6.  Brandbu var et veldig godt fotballag som virkelig ga oss kamp helt til døra.

 

Etter en ”krig” i semifinalen var vi klare for finalen som ble mot en gammel kjenning , nemlig Birkebeiner’n.

 

Vi fortsatte med vår offensive tankegang og ”klinka” til ifra start og vi var klart bedre trent enn Birkebeinern da det virket som vi orket mye mer og vi hadde full kontroll gjennom hele kampen og vant fortjent til slutt 6 – 2.

 

Vi scorer 32 mål på 5 kamper så offensivt var det veldig bra!!!!

 

Vi hadde en lang men fin dag i MIF hallen og denne cupene er en fin avveksling i trenings hverdagen på vinteren.  Er moro å ta på seg drakta og spille kamp som betyr noe igjen.

 

Vi brukte 12 spillere gjennom hele dagen og alle spilte i alle kampene selv om det i 1-2 av kampene ble noe mindre spilletid på ett par av gutta vil jeg berømme hvordan de heller var flinke til å støtte laget og de spillerne som spilte isteden.  Er som jeg har sagt tidligere viktig å få frem at vi vinner pokaler og taper kamper sammen som et lag. 

Dette er viktig å få frem!!

 

Vi ser positivt frem mot nye utfordringer.

 

Sportslig hilsen fra hele støtteapparatet:

 

Christian – Bjørn – Hilde og Jorun


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.