Seier 5-2 for juniorlaget over Nesodden

Postet av Åssiden IF - Fotball den 15. Feb 2007

Åssiden juniorlag spilte kamp fredag mot Nesodden. Etter en jevn første omgang dro Åssia i fra og hadde full kontroll i andre omgang. Kampen endte med en solid 5-2 seier til Åssiagutta etter at det sto 2-2 etter 45 minutter.

To mål av Alex.
 Åssiden - Nesodden  5-2 (2-2).

1-0  13 min Hermansen, 2-0  20 min Hermansen, 2-1  22 min, 2-2  40min, 3-2  58 min Nordstad, 4-2  65 min Thorstensen, 5-2  75 min Niije (str).

Kampen åpnet jevnt. Åssia var imidlertid mest effektiv, på den andre store målsjansen fant Hermansen nettet etter 13 min. Etter et godt angrep av Åssia med tidlig innlegg motsatt kom Hermansen i stor fart. Etter 20 minutter, nesten identisk angrep, en feil i Nesodden forsvaret ga Hermansen muligheten til sitt andre mål, han feilet ikke. Dette var nesten i overkant etter spille og sjanser. Nesodden tok etter dette over og Åssia ble svært baktunge. Avstanden i frem til midtleddet ble stort og dette ga Nesodden stort spillerom. Forsvaret trakk seg alt for langt ned på banen og vi fikk ikke løftet spillet. Nesodden utnyttet dette godt og nettet to ganger. 2-2 til pause som var helt greit etter spill og sjanser.

Joa med sjelden nettsus.
Andre omgang var jevn i ca 10 minutter. Nesodden ble slitne og Åssia hadde full kontroll. Nordstad nette etter innlegg fra vår høyrekant. Nordstad kom i full fart på bakre og banket ballen i mål. Åssia dominert stort etterhvert. Mange gode angrep og etter 65 min kunne unge Thorstensen nette sikker allene med keeper etter nydelig gjennomspill av Niije. Niije ordnet sluttresultatet på straffe til 5-2. Dette etter kanskje kampens beste angrep som startet etter ballvinst i forsvar. Back Bertzen spiller Cetin fint fri som ser Anfinsen i mellomrom, som igjen spiller Thorstensen fri. Et mønsterangrep i forhold til hva vi har trena på.

Åssia startet med et meget ungt lag med hele 3stk førsteårs guttespillere. Det lover jo godt, og dette er verdifull matching for disse spillerne. Veldig gledelig at vi ser igjen mye av det vi har vært igjennom på trening offensivt. Vi trøbler litt mer deffensiv men dette kommer når vi får trena på dette. Selv om vi bytter mange i pausen så klarer vi å holde struktur og formasjonen godt. Mange gode angrep og mange mål er alltid gledelig å se.

Neste kamp for juniorlaget er lørdag 3. mars kl 1730 mot Kongsberg i Vinterserien på Konnerud kunstgress.