Åssiden's 13 årslag knuste "Godset" i helga !

Postet av Åssiden IF - Fotball den 19. Feb 2007

Åssidens 13 års lag imponerte i årets første treningskamp mot Strømsgodset på Gulskogen søndag.

"Godset" ble regelrett knust på eget kunstgress, det ble hele 11-0 til gjengen fra "Åssia" !  Det ble  vartet opp med mye godt spill og mange fine mål.

Det var mange spente spillere i tillegg til trenerteamet som møtte til sesongens første treningskamp på Gulskogen i formiddag. Hele 20 spillere var med i troppen som skulle møte "Godset" på deres hjemmebane. Skryt må gis til alle supporterne til Åssidens lag, utrolig bra oppmøte fra foreldre/søsken osv - vi var best der også !

1 omgang: Åssiden's lag gikk ut med høyt press på "Godset" og produserte en del sjanser, kampen bar nok litt preg av å være sesongpremiere i begynnelsen inntil spillet fikk satt seg. Godset hadde noen kontringer hvor vi nok var litt på hæla i og med at vi nok ble litt for offensive i forsvar. Det skulle gå ca.en halv omgang før det forløsende målet endelig kom etter utallige nesten sjanser, Alen var den som kontant satte ballen i mål til stor begeistring for både spillere som tilskuere. Som nevnt var det tilløp til mye bra spill hvor vi holder trykket oppe og spesielt fra kantene produserer vi muligheter. Ytterligere 2mål til skulle det bli før pause, dvs 3-0 til pause.

2 omgang: Pausen gikk med til å fokusere på hva vi var gode på i 1omgang samt hva kan vi kan vi bli bedre på i 2 omgang. Andre omgang startet noe famlende/puslete, trykket var borte til tross for overtak spillemessig. Spillet ble presset inn mot Godset's 16 meter hvor det var trangt, korrigeringer måtte til. Større trykk og spill ut på kantene var det som skulle til, målene regelrett rant inn etterhvert. Mye gode kombinasjoner med innspill fra kant som gjennomløp i midten med scoring som resultat i mange av tilfellene. Godset kom til kort og produserte omtrent ingenting i løpet av matchen. Gledelig var det også at det var 7 forskjellige målscorere noe som viser bredden i denne stallen. Andre omgang var stort sett enveiskjøring noe resultatet viser.

Oppsummering: Vi styrer kampen fra start til slutt, produserer mye sjanser. Spillerne har det gøy og selv etter å ha byttet ut mer enn halve laget er trykket/spillet like bra det sier mye om potensialet i denne gjengen. Laget har vært treningsvillige i hele vinter noe denne kampen viste til fulle, vi gleder oss til fortsettelsen. Støtteapparatet rundt denne gjengen har fungert bra i vinter noe som også er viktig for å få gode resultater i form av spillerutvikling.

Kampfakta: Strømsgodset IF - Åssiden IF  0- 11 (0 - 3)

Mål: Nicolai Aasgaard 1, Thomas Gundersen 1, Henrik Lislelid 3, Adis Muratovic 3, Hasan Karagøz 1, Kristoffer Solli 1 og Alen Osmanovic 1.