Seier for a-laget, tap for jnr-laget.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 5. Mar 2007

Åssidens a-laget møtte Flint fra Tønsberg lørdag. Det ble en grei 4-2 seier, etter 1-0 ledelse til pause.

Jnr-gutta gikk på en smell lørdag mot Kongsberg. En kamp under normal standar endte med 1-4 tap for et fysisk godt Kongsberglag. Dog noe flaterende resultat i forhold til spill og sjanser. Kommer mer senere...

Flint - Åssiden   2-4 (0-1)

0-1  23 min Mehren, 1-1 78 min, 1-2 81 min Bretvik, 1-3 86 min Bretvik, 2-3 89 min, 2-4 90 min Hegg.

Åssia stilte med følgende lag: Brekke-Andresen, Holm, Jernberg, Vilhelmshaugen (Hansen 50. min)-Mehren (Røed 78. min), Svorkmo, JR (Martinsen 50. min)-Hermansen, Hegg, Bretvik.

Åssiden var klart best i første omgang. Er rimelige overlegne i banespillet men skaper totalt sett for få store sjanser i forhold til spillet. Dette er noe av det samme Åssia har sliti med i foregående kamper. Unøyaktighet i pasningspillet og feile valg gjør at Åssia sliter med å skapte sjansene. Defensivt var det god kontroll i hele omgangen, men slipper noe opp i siste 10 min. Totalt sett en godkjent omgang av Åssia. Åssia går til pause med en fortjent 1-0 ledelse etter scoring av Mehren.

Andre omgang sitte ikke formasjonene som ønsket. Dermed blir det mer ustrukturert og spillerne finner ikke punktene som ønsket. Kampen jevner seg ut og Flint kommer mer med. De utligner ca 20 minutter før slutt. Men Åssia står kampen ut og netter to ganger ved Bretvik. Flint reduserer men Hegg fastsetter sluttresultatet til en fortjent 4-2 seier til Åssia.

En grei seier til Åssia mot en middels motstand. Positivt med seier og viktig at man ser igjen mange momenter som laget har trene på. Dette var en positiv kamp og laget tar små steg videre i riktig rettning.