Seier mot Svelvik for 13 års laget på Åssiden grus

Postet av Åssiden IF - Fotball den 16. Mar 2007

Sesongåpning på Åssiden grus endte med seier 4-3 mot Svelvik IF for Gundersen's 13år's lag.

Kampen bar preg av å være sesongpremiere på en meget fin grusbane.

Åssiden - Svelvik 4-3 (3-1)

10min 1-1 Thomas Westlie Gundersen, 15min 1-2 Henrik Lislelid,16min  1-3 Henrik Lislelid, 68min 3-4 Alen Osmanovic

Åssiden's lag: S.Sevlejordet, R.Mikarlsen, A.Risan Karlsen, M.K.Hagen, A.Aasgaard, N.Aasgaard, V.Wahl, F.Bednar, C.Finseth, V.Schjølberg, P.K.Mikaelsen Enger, H.Lislelid, M.Noddeland Dyrnes, A.Osmanovic, T.Westlie Gundersen, M.Quist & S.Kjeksrud.

Kampen starter noe famlende fra hjemmelagets side og bærer preg av å være sesongåpning, vi faller noe bakpå og Svelvik utnytter muligheten og setter inn 1-0 etter ca.5minutters spill. Kampen endrer seg litt etter scoringen og vi klarer å øke trykket på motstanderne fra Svelvik og presser de bakover på banen. Presset bærer frukter og etter ca.10 min kommer den forløsende scoringen ved Thomas.

Vi produserer mange sjanser og til tider var det tilløp til godt spill, 2-1 kommer etter et meget godt innlegg fra Christian fra høyre siden som Henrik setter kontant i mål på hodet. Minuttet etter er Henrik på rett plass igjen og setter inn 3-1 til hjemmelaget, Svelvik produserer lite sjanser i første omgang men truer oss med gode løp som endte med offside i de fleste tilfeller. Svelvik fikk mye rom i 1 omgang noe vi var nødt til å rette på.

2 omgang blir lenge en relativt jevn affære, vi blir til tider noe offensive og lar Svelvik komme inn i kampen og de er en stadig trussel fremover når de først kommer. I løpet av en kort periode scorer de 2 mål og kampen står og vipper inntil Alen 2 minutter før full tid blir frispilt og legger ballen sikkert bak en god og heldig Svelvik keeper.

Konklusjon er at vi gjennomfører en brukbar sesongåpning på en god grusbane, det er fortsatt ting å rette på men vi er enda tidlig i sesongen.

Stallen for 13års lagene teller 30 spillere for øyeblikket, etter påske vil denne stallen bli delt inn i 2 lag som vi spent vil følge gjennom sesongen.