Litt info fra Gutter 1

Postet av Åssiden IF - Fotball den 16. Mar 2007

 

Hva  Hvem  Hvordan 

Litt info om guttelaget og fremdrift

Tenkte å skrive noen ord om fremdriften til Gutter 1.  Vi er inne i en periode som det ser ut som det "løsner" litt på med sykdom/skader.  Vi har vært igjenom en vinter med masse av sykdom/skader og ikke minst konfirmasjons undervisning som foregår gjennom hele vinteren og våren , så det er deilig å se at det begynner å løsne for mange av spillerne.

Tidsplanen fremover ser også fin ut når det gjelder treningskampene.  Neste for Gutter 1 er mandag 19 mars mot SIF/BIF 91 - (slemmestad) på deres grusbane med kampstart kl 2000.  Vi drar fra klubbhuset kl 18.45.

Neste treningskamp er søndag 25 mars kl 1600 på Åssia Grusbane.  Her møter vi ROS 1 - det er et lag som alltid gir alt mot Åssia og vi gleder oss til denne kampen. Er bare å møte opp for å støtte oss !!!

Helgen etterpå skal vi møte Hokksund 1 , på kunstgresset i Hokksund , ikke avklart om det blir lørdag 31 mars eller 1 april.  Kampstart blir kl 1500 uansett om det blir lørdag eller søndag. 

Vi fortsetter å jobbe med det vi ønsker å prioritere , vi har hatt mye fokus på 1forsvarer rollen (lede-ståstilling-når tackle- når falle av osv) og 1angrepsrollen ( hvilket valg tar jeg- avstand til forsvarer- være kompremissløs i utførelse osv) + pasningskvalitet (når-hvor-hvordan) + skape-hindre rom.

Rett etter påske drar vi på treningsleier til Danmark sammen med juniorlaget og det er noe vi alle samme ser frem til.  Der vil vi også sette fokus på - dødballer (for og imot) - lagtaktiske (presshøyde - avstander mellom lagdeler - sideforskyvning osv)

Til slutt ønsker jeg alle spillere / trenere / lagledere lykke til i sesongoppkjøringen og lykke til med vårsesongen.

Siste lille fra meg nå er:  GLEDER MEG TIL KUNSTGRESSET ER FERDIG PÅ ÅSSIA !!!!!!    

Lykket til:

-Christian Alme Jr  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.