Tredje strake for a-laget med 3-2 seier over IBK.

2-3 88 min Hegg

Syvertsen - Andresen, Holm (Tollefsen 75 min), Jernberg, Hansen - Tollefsen (JR 60min), Vilhelmshaugen(Svorkmo 30min), Mehren - Bretvik (Hermansen 60min), Hagen, Hegg.

Åssia på gang med sin 3dje strake sier.

1 omgang.

Åssia spiller i sterk motvind. Vi er brukbare, kommer på gode overgangsmuligheter, men slurver veldig i nest siste pasningen. Seks innlegg på rad blir slått bak mål.

Rimelig god kontroll bakover, men slipper etter hvert IBK til for mange sjanser. De vinner sjanse statistikken, men det står fortsatt 0-0 til pause. Noe heldig.

2 omgang starter med at IBK kontrer og Andresen blir liggende på utsiden av sin spiller og dermed for en lengre vei til mål. Dette skjer etter corner som Åssia skaper en god sjanse på. Vi taper returen, samtidig har vi feil posisjoneringer bakover. IBK får en god overgang som de utnytter godt. 1-0 til IBK.

Vi tar over spillet og Svork scorer noe heldig på et langskudd.

Jørgen blir vendt bort i egen 16 meter etter en nydelig vending av IBK spilleren, og IBK går opp til 2-1.

Etter et godt angrep av Åssia, som ender ut til Hermansen på venstrekanten. Hermansen veder bort backen og slår et godt innlegg mellom keeper og forsvaret. Der dukker Hegg opp setter ballen sikkert i mål. 2-2 ved Hegg som er i form om dagen og spiller med trøkk.

Hegg viser frem skuddfoten 2min før slutt og avgjør kampen til vår fordel.

2. omgang er vi best og skaper flere store sjanser hvor det er en større prestasjon å bomme enn å score.

Vi kan konkludere med at det var ruskete forsvarsspill. Vi lager mulighetene for motstanderen ved enkle tap av ballen på egen halvdel og at vi selger oss i forsvarsspillet. Offensivt er vi til tider gode, men slurver veldig mye i avgjørende pasninger/innlegg. Derfor ender kampen bare 2-3.

Potensialet er der, men det må jobbes knallhardt fremover for å utvikle oss videre.

Dette var noen små skritt vider i positiv retning. Det er fortsatt mye å jobbe med før ting sitter godt nok, men vi er på rett vei.