Ny seier til Åssia etter en middels kamp.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 21. Mar 2007

En god kamp av Annfinsen.

Åssiden juniorer vant 5-1 over Liungen i vinterserien. Liungen tok imidlertid ledelsen før Åssiagutta satte opp tempoet og satte 5 baller i Liungenmålet.

Åssiden - Liungen    5-1 (0-0)

0-1  55 min Liungen, 1-1  61 min Friise, 2-1  73 min Hermansen, 3-1  81 min Madsen, 4-1  85 min Hermansen, 5-1  87 min Friise.

Laget: Carlsen (Kristiansen 60)-Nordstad, Lislelid (Knutsen 60), Friise, Flåterud Johansen (Berntzen 45)-Niije (Riis 60), Madsen, Normann (Cetin 45)-Hermansen, Thorstensen (Josefsson 45), Annfinsen.

Åssiagutta vant igjen og Joa var nære scoring.

Vi gikk inn til denne kampen med noen fokusområder.

Offensivt: Struktur og spillpunkter mot etablert. Bevegelse fremover, rundt og forran ballfører. Spill i lengderetning.

Defensivt: 1. og 2. forsvarer. Forflytninger og intensitet i press-avstand. Riktig side ved balltap. HOLDE NULLEN!

Hovedmålet var som alltid; Vinne fotballkampen.

I perioder er vi mye innom mange punktene, men det varierer i for stor grad enda. Unøyaktighet og ikke tydlige bevegelser gjør at vi mister ballen for ofte i perioder. Det igjen gjør at vi ikke får satt spillet vårt som ønsket. Men lojaliteten og moralen gjør at vi aldri blir utspilt og har god kontroll i denne kampen. Vi jobber godt og gir ikke motstanderen tid. Dette er viktig for oss når det går litt trådt.

Vi åpner brukbart i kampen. Vi bestemmer oss for å sette Liungen under press fra start. Dette lykktes vi bra med. Vi har bra tempo og Liungen holder ikke følge og skaper mange sjanser i løpet av de første 20 minuttene. Vi er imidlertid ikke skarpe nok når vi skal sette sjansene. Vi stresser for mye og blir unøyaktige utover kampen. Siste 15 minuttene slipper vi opp og lar Liungen komme inn i kampen. Vi er mer opptatt av frispill og trille ballen bak når vi ikke skal, dette utnytter Liungen og får presset oss noe. Vi går til pause med 0-0, vi burde ha satt minst 2-3 mål i denne omgangen.

Andre omgang åpner minst like svakt som første slutta. Vi spiller ballen mer bakover enn fremmover. Dette er ikke i tråd med vårt fokusområde. Liungen utnytter dette og kommer til et par gode sjanser. De tar også ledelsen ca 10 min ut i omgangen. Gutta skjønner at noe må gjøres og begynner å slå mer fremover, mer langpasninger. Vi klarer å trykke etter med laget og vinner mange andreballer og får satt press på Liungen, et press som holder seg kampen ut. Liungen klarer ikke å stå imot og vi putter på 5 stk i Liungenmålet.

Vi er klart best i denne kampen selv om vi trøbler med vårt spill. Vi jobber godt og gutta viser stor lojalitet og moral. Vi regelrett kjører over Liungen siste 35 minuttene og tar hjem en høyst fortjent seier.

Vi bommer på noen målsettinger i kampen, men klarer vår hovedmål som er å vinne kampen. Men vel så viktig er at vi viser at vi er et LAG!