Seier over Nesodden

Postet av Åssiden IF - Fotball den 26. Mar 2007

Hagen og Hegg sørget for målene.

Åssiden a-lag spilte siste kamp før Spania fredag kveld.

Nesodden var motstander, et midt på treet 3. divisjonslag. Kampen endte med en 2-1 seier til Åssia. Hagen og Hegg sørget for målene. Nesodden leda 1-0 før Åssia tok over og ordna en fortjent seier.

Åssia startet kampen særdeles dårlig. Dårlig struktur og manglende presisjon gjorde at Nesodden fikk lett spill de første 20 minuttene av kampen. De fikk tid og rom og skapte et par tre store sjanser. De tok også ledelsen med 1-0, fortjent nok. Åssia fikk mer fassong og tok nødvendige justeringer på sitt spill i sluttfasen av omgangen. Etter noen bytter i pausen var Åssia totalt overlegne i andre omgang. Sikre kilder mener Åssia var nærmere både 3-1 og 4-1 enn Nesodden var å skape en målsjanse. Åssia hadde to baller inne som dommerne ikke fikk med seg i følge samme kilder.

Laget: Syvertsen, Hansen (Oland), Røneid, Jernberg (Friise), Andressen-Tollefsen (JR), Svorkmo (Vilhelmshaugen), Mehren- Bretvik (Hermansen), Hagen, Hegg (Martinsen).

En forjtent seier til blå/hvit som i perioder skapte en del målsjanser, noe Åssia har slitt med å skape tidliger kamper.

Søndag reiste Åssia til Spania for å kose seg i varmen med litt ballspill ved siden av.