Seier til juniorlaget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 26. Mar 2007

Simen med scoring, første siden 2005.

Åssiden junior spilte siste kamp i vinterserien. Motsander var nabo DBK. Det ble ingen god kamp denne fine lørdagsettermiddagen. Men Åssia hadde ingen problem med naboen og vant lett og fortjent med 3-0.

Åssiden - DBK  3-0 (1-0)

1-0 26 min Cetin, 2-0 52 min Flåterud Johansen, 3-0 60 min Normann.

Laget: Carlsen (Andy 45)-Flåterud Johansen (Nordstad 65), Friise, Lislelid (Knutsen 60), Nordstad (Berntzen 45)-Cetin, Madsen, Niije (Josefsson 45)-Anfinsen, Thorstensen (Riis 60), Normann

Noen DBK`ere var mer opptatt å krangle enn å spille fotball. Fotballen tok Åssia seg av og skapte mange målsjanser, ca 16-4 i favør de stripete. Men prestasjonene var så som så i denne kampen som aldri ble god. Dette var vår dårligste kamp til nå, men gledelig at vi scorer tre mål og holder nullen. Åssia endte dermed på andre plass i vinterserien etter Kongsberg.

Ahmet med scoring.
Dette ble aldri noen god fotballkamp. Åssia startet ikke veldig bra. Vi fant ikke rytmen og posisjonene, for dårlige bevegelser gjorde at pasningene ble unøyaktige.

Etter ca 10-12 minutter begynner ting å sitte bedre. Åssia presser DBK massivt. Trykker DBK helt ned på deres 5 meter. Skapte mange store sjanser og har et voldsomt trykk uten å få uttelling.

1-0 kommer etter ca 26 minutter. Vi vinner ballen på midten. Slår støtte til Friise som ruller til Lislelid. Lislelid finner åpning og utfordrer fremmover, sender en perlepasning mellom stopper og back til Anfinsen. Anfinsen legger inn i 45 grader, Thorstensen hopper elegant over ballen og Cetin banker ballen i krysset. Rett og slett vakkert scoring og et herlig forspill. Åssia dominerer spillet og sjansene resten av omgangen men klarer ikke å sette flere.

Også Perry fant mål.

Andre omgang er det ett lag på banen. I store perioder er ballen og spillet kun på DBK`s banehalvdel. Vi klarer ikke å utnytte dette til å spille vårt spill. Men scorer to ganger til. 2-0 etter 52 minutter. Flåterud Johansen kommer på et godt offensivt løp. Vi vender spillet og F.J. stormer igjennom og setter ballen kontant i goalen. Meget godt backspill av unge F.J. 3-0 60 minutter ved Normann. Innlegg etter innkast, Åssia vinner duellen og Normann sette ballen utagbart i mål.

Vi klarer ikke helt å få til vårt spille etter våre fokusområder, men vi er så pass bedre enn DBK at dette blir en grei kamp uansett. Vi scorer tre mål noe som er bra, men sjansen var så mange og store at vi burde putta på noen til. Vi klarer to av målsettingen før kampen, vinne kampen og holde nullen. Dette er vi selvfølgelig veldig fornøyd med.

Åssiden ble nr. to i vinterserien. Kongsberg vant med 4 seire og en uavgjort. Åssia med 4 seire og et tap mot nettopp Kongsberg.