Guttelaget med ny seier

Postet av Åssiden IF - Fotball den 26. Mar 2007

På søndag hadde guttelaget besøk av ROS.  Kampene mot ROS er alltid tøffe og harde kamper.

Lover at det vil komme bilder av guttelagsspillerne etterhvert (når jeg lærer meg å legge det inn !!! )

Søndag 25 mars hadde vi besøk av ROS til ny treningskamp på grusbanen på Åssia.  Tidligere på dagen hadde undertegnede og Bjørn S møt opp tidlig for å sette banen i stand for match.  Rydde - slodde banen - flytte på mål osv osv.

Vi stilte til kamp med følgende lag:  Anders - Yunus - Espen - Magnus - Steffen - Ola - Martin - Morten - Fredrik - Simen - Delfe - Espen H - Dan - Emmanuell.

Kampen starter og etter ca 25 sekunder står det 0 - 1 !!!!!

Vi "fomler" veldig og ROS får en "pangstart" med ledelse etter 25 sekunder , vi samler oss og sterter på nytt.  De første 10-12 minuttene er vi veldig oppjaget og stressende i spillet vårt.  Det roer seg noe og vi begynner å få satt mer og mer trykk og kvalitet i spillet vårt og redusrere helt fortjent med Emmanuell.

Vi fortsetter og prøve å "trykke" til men det fungerer ikke helt som vi ønsker og omgangen blir litt rotetet men føler at vi skapte det meste av sjansene og vi får 2-1 etter en fantastisk enmannsprestasjon av Emmanuell (mulig Dan dytter ballen over linja ) og vi går til pause med 2 -1.

I pausen blir vi enig om noen justeringer og kort fortalt fungerte det bar , føler at vi var klart bedre enn ROS i andre omgang selv om de får straffe i midten av omgangen etter litt "fumling" av Ola som feller en ROS spiller og de setter starffen og det står 2 - 2.

Vi fortsetter og ha klart overtak og vi produserer flere sjanser men det blir bare et mål til av unge Espen Hansen som får æren av å sette sluttresultatet 3-2.

Alt i alt en grei kamp men fortsatt er det noen som ikke tar sjansen på å "tråkke" til når de får muligheten.

Vi vet at vi manglet flere spillere som normalt er i start11'ern men likevel gjør vi en godkjent match og vinner fortjent.

Neste kamp er søndag 1 april mot Hokksund litt avhengig om vi klarer å stille lag siden det er palmehelgen , kommer tibake når helt avklart.