Postet av Åssiden IF - Fotball den 27. Mar 2007

Seier 9-4 i en sjanserik kamp mot Haugfoss/Norderhov !

Det ble en fin kveld på Hønefoss stadion for 13år's laget fra Åssiden.

Hele 9-4 seier mot Haugfoss/Norderhov ble status etter endt kamp !

1-0 10min, 2-0 11min, 2-1 18min Henrik, 2-2 19min Thomas WG, 3-2 28min, 3-3 33min Alen, 3-4 40min Kristoffer, 4-4 48min, 4-5 58min Henrik, 4-6 60min Nicolai, 4-7 61min Alen, 4-8 64min Alen, 4-9 66min Alen

Laget: Markus Noddeland Dyrnes, Martin Quist, Per Kristian M.Enger, Kristian Klev Hansen, Espen Korsbøen, Hasan Karagøz, Thomas W.Gundersen, Thomas Guldbrandsen, Nicolai Aasgaard, Henrik Lislelid, Alen Osmanovic, Anniken Aasgaard, Sebastian A.Sevlejordet, Adis Muratovic, Simen Bekkelund & Kristoffer Solli Larsen.

1 omgang starter vi offensivt, noe vi blir straffet for bakover på banen etter ca.10 min. Vi får en scoring i mot til tross for at dette var en klar offside, minuttet etter er de nok en gang på færde og putter - vi sliter. Formasjonene sitter ikke og vi er puslete i taklingene, men vi biter tenna sammen og kjemper oss inn i kampen igjen med scoringer av Henrik og Thomas WG. Etter dette styrer vi kampen for en periode med høyt press og er tøffere i taklingene. Det produseres sjanser på løpende bånd men vi er utolmodige i avsluttningene som blir for dårlige. Bakover sliter vi med at vi gir H/N mye rom noe som resulterer at vi er skikkelig på hæla,"Hasan" viser seg frem i perioder med godt spill og overblikk i en noe uvant rolle for hans sin del. Vi må se nok en scoring i nota før pause og vi ligger under 3-2.

I pausen evalueres første omgang med at vi gir motstanderne lov til å spille bra ved at vi gir dem masse rom, vi må tettere på spillerne. Større press/ tøffere i taklingene og få orden på forsvaret samt bruke bredden enda mer. Hverken spillere eller ledere var fornøyd med første omgang, det var enighet på siden at andre omgang skulle vinnes !

Allerede etter 3 min av andre omgang setter Alen kontakt i mål en meget fin ball som blir servert fa høyresiden av Nicolai. Vi ruller opp sjanser på sjanser og Kristoffer er neste som setter ballen i nota, endelig er vi i ledelsen 4-3. Gleden blir ikke langvarig da vi blir hardt straffet for feil bakover som raske spillere fra H/N utnytter til fulle. Derifra og ut styrer vi mer eller mindre kampen med mange gode løp som ender med fine scoringer. En av dagens "godbiter" stod Adis for med et langt raid som endte opp med hælspark innenfor 16meteren, Alen hadde bare å sette bredsida til. Det hele ender 9-4 til slutt noe både spillere og tilskuere fra Åssiden er fornøyde med.

Konklusjon: Noe ujavn 1 omgang som vi sliter oss gjennom, vi produserer mulighter men gir også motstanderne lov til å være gode. Andre omgang blir mer eller mindre vår omgang, hadde kampen vært noe lenger så hadde det endt med 2 siffret da vi styrte det meste mot slutten. Innsatsen i 2 omgang er betraktlig mye bedre enn første og vi fungerer godt sammen som et lag. Det bor mye bra i dette laget, litt flere kamper og vi er der vi skal være.