Rapport fra Empuriabrava, seier til Åssia, avlyst kamp.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 28. Mar 2007

Det rapporteres om glimrende forhold for Åssidens a-lag. Boforholdene er glimrende og treningene foregår på meget gode forhold. Det er fint vær for fotball med 16-17 grader med lett overskyet med sol innimellom.

 

Intern konkurransen Young vs Old endte med en noe overraskende seier til Young. Dette for første gang siden `93 i følge Pål G. Unge Hermansen og Hegg stod for målene der Young vant med 2-1.
Junior Hermansen med scoring Young vs Old.

Dagene går med til trening, spising og soving, ellers noe soling. Stryken har også fått svingt golfkølla i tillegg til å ha full kontroll på utstyret. Ryktene sier at kokkene på stedet må fylle matfatene flere ganger pr måltid da Stryken skjelden har smakt bedre mat. Dagene starter med underholdning til frokost. Førstereis Friise med assistanse fra Hegg har underholdt med sang og dans i småsexy kjoler. Til stor entusiasme fra de øvrige. Det blir lagt inn spillersamtaler mellom innslagene.

Åssiden spilte kamp onsdag kveld. Tronstad var motstander og resultatet ble 4-3 til Åssia.

Mehren i ferd med å finne formen.

Åssia vant 4-3 etter scoringer av Hegg, Tollefsen, Mehren og Bretvik. Unge Bretvik ble matchvinner i dette oppgjøret. Det gledelige var at det ble score hele fire mål pluss gode sjanser i tillegg. Forsvaret forsetter som i hele vinter med å slippe inn alt for mange mål. Her har gutta store utfordringer og et stort potensiale til utvikling. Treneren har tydeligvis et god jobb å gjøre på den deffensive delen, både lagdeler og helheten.

Torsdag skulle Åssia spilt kamp nr. to. Denne ble dessverre avlyst. Årsaken er ikke helt klar da rapportene fra Spania har blitt borte i posten. Gutta reiser en tur inn til Barcelona for å se i alle butikkvinduene og på senoritaene. Det blir også en tur til en restaurant godkjent og bestilt av reiseleder og verdensmannen Pål G.

Enkelte sliter med småskader da underlaget er noe uvant, overgangen til naturgress har har satt sine spor. Skadene gir trenerne noen bekymringer men bør ikke være værre enn at seriestarten ikke skal være i fare.  Det er for øvrig meget god stemning i troppen, gutta er i svært godt humør.

NB! Hegg stakk av med seier i pokerkonkurransen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.