0-2 tap for juniorlaget mot Hauger.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 2. Apr 2007

Tap for juniorlaget mot Haguer. La det være sagt med en gang, vi tapte for et bedre lag. Hauger styrte kampen fra start til mål.
Yngste Madsen med godkjent innsats.

Hauger - Åssiden  2-0 (1-0)

1-0, 26 min, 2-0 55 min.

Laget: Carlsen-Nordstad, E. Knudsen, Friise (F. Madsen 45), Flåterud Johansen-Normann (Riis 60), A. Madsen, Niije (H. Knudsen 45)-Josefsson (Berntzen 45), Thorstensen, Anfinsen.

Haguer var klart best i denne kampen. Åssia slet med både bevegelse og teknikken i denne kampen.

Fokusområdene i denne kampen var 1. og 2. forsvarer, press på ballfører og at vi skulle opptre samlet deffensivt. Vi skulle presse lavt med en femmer på midten. Dette fungerte dårlig.

Hauger dominerte nærmest totalt de første 15 minuttene. Så snart vi fikk tak i ballen mistet vi den. Vi vår fraværende i duellspillet. Hauger skapte et par gode sjanser i denne perioden. Det skulle imidlertid gå halve omgangen før de spilte seg fri og satte den første bak Carlsen i mål. Åssia kom mer med etter dette og kom mer fremmover på banen uten at vi klarte å skape reelle målsjanser.

Hauger kontrollerte også andre omgang. Vi var underlegne i banespillet og klarte ikke å sette vårt spill. Vi fikk muligheter til overganger men var for unøyaktige til å utnytte disse mulighetene.

Vi taper helt fortjent. Det positive er at vi sjelden ble utspilt i bakleddet. Vi har god stuktur i forsvarsleddet og dette gjør at Hauger ikke klarer å spille oss ut selv med totalt overlegenhet i banespillet. Dette er uten tvil det beste laget vi har møtt i vinter. En fin referanse for våre unge spillere og en nyttig påminnelse på hva som må til.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.