G13 til Kvartfinale i Akropoliscup

Postet av Åssiden IF - Fotball den 16. Apr 2007

Åssiden's G13 lag nådde kvartfinale i Akropolis Drammen cup som eneste lag fra Drammen's regionen.

Laget viste seg frem med god innsats og mange fine mål men måtte til slutt gi tapt for et godt lag fra Oppsal som vant turneringen.

Laget; Kristian Klev Hansen, Simen Bekkelund, Alen Osmanovic, Nicolai Aasgaard, Hasan Ali Karagøz, Adis Muratovic, Fredrik Kåsin, Kristoffer Solli, Espen Korsbøen, Henrik Lislelid, Thomas W.Gundersen, Thomas Gulbrandsen, Marin Quist & Per Kristian Mikaelsen Enger.

Kamper;

ÅSSIDEN 1 - DBK DRAGER 5 - 0

Mål; Alen 4, Thomas WG 1 (straffe)

Åssiden åpner som i noen av treningskampene noe forsiktig, passninger har en tendens til å bli noe svake - vi er ikke kontante nok. Stillingskrig helt til det forløsende målet kommer og der i fra og ut så er det ingen tvil. Når vi først klarer å styre kampene så gjør vi det med stil og skaper mange gode sjanser. Alen viser seg nok en gang frem fra en positiv side, har gode rykk og er god på avsluttninger.

OPPSAL 2 - ÅSSIDEN 1 0 - 1

Mål;Alen

Dette blir en tett kamp hvor det bølger frem og tilbake,avgjørelsen faller i sluttminuttene nok en gang av Alen.

KFUM 1 - ÅSSIDEN 1 0 - 2

Mål; Alen 2

Tøff kamp hvor vi drar i land en 2 mål's seier mot et lag som var fysisk tøffe og som skapte mange sjanser.

Åttendelsfinale

ÅSSIDEN 1 - KFUM 2 2 - 0

Mål; Henrik 1, Thomas WG 1

Gult kort; Simen

Gutta var tente og spente før åttendelsfinalen mot KFUM 2, her er det vinn eller forsvinn ! Heia gjengen var på plass, været like bra i dag som dagen før slik at alt lå til rette for en fin kamp. Men det skulle vise seg at gutta nok var noe preget av stundens alvor i starten av kampen, det gjøres en del enkle og elementære feil. Det er mye "fislete" passninger samt "slappe" skudd, det manes til mer presisjon fra sidelinja. Da cornere teller dersom uavgjort så var det viktig å ikke få corner i mot, men som sagt så gjort - vi får tidlig corner i mot da vi presses noe bakover på banen. Vi sliter litt bakover og Simen erstatter Martin noe som gjør at vi får mer kontant spill bak samt gode langpassninger. Etter hvert begynner vi å få et visst trykk på KFUM, dette gir resultat i cornere med dertil muligheter.

Det skal vise seg at det er på høyresiden mulighetene skal komme, som i treningskampene så åpner spillet seg og sjansene kommer når vi får brettet spillet ut på sidene. Omtrent midtveis i omgangen klarer Nicolai å dra seg fri på høyresiden og gi et godt innlegg som Henrik kontant setter i mål noe som utløser jubel blant fansen på sida ! Noen minutter etter så kommer Nicolai nok en gang inn fra siden av 16 meter'n, får gitt en fin passning ut til Thomas WG som setter storslegga til og ballen suser inn over keeper som intet kan gjøre. Det hele ender 2-0 til Åssia og kvartfinale på Konnerud mot Oppsal er en realitet.

KVARTFINALE

ÅSSIDEN 1 - OPPSAL 1  0 - 3

Spillere som foreldre fant veien opp til Konnerud igjen for kvartfinalespill. Oppladingen til kampen var god, spillere og trenere var spente på hva som ventet - ÅIF2 spilte mot disse i går og gikk på en skrell slik at vi var klar over at motstanden nok vil være god. Oppsal gikk tøft ut, de la press på oss allerede fra start av og vi blir presset bakover på banen. Vi sliter litt med å flytte laget ut igjen og lager noen unødvendige muligheter for motstanderne. Til tross for at vi ønsker å vise oss frem så må vi innse etterhvert at vi møter et meget godt lag som hele tiden er på "hugget" og spiller ball istedet for å jage balle noe vi gjør. Vi blir presset bakover og presset får oss til å gjøre feil som ender med scoring til Oppsal. Vi klarer sporadisk å flytte spillet noe fremover på banen uten at vi kommer til de store avsluttningene vi har sett tidligere.

Oppsal er et godt organisert lag som holder et høyt press hele tiden, og når vi da i tillegg blir vel offensive på enkelte plasser så straffer dette seg med nok en scoring bakover. Kampen endres lite i karakter og det hele ender 3-0 til Oppsal noe som er vel fortjent da vi må innse at dette var et mye bedre lag enn oss. Som en kuriositet kan det legges til at dette laget vant hele turneringen. Gutta var skuffa etter kampen, siden vi hadde kommet så langt så var selvfølgelig håpet stort om videre avansement. Dette var en ny erfaring som vi vil ta med oss videre og ja det er lov å være litt skuffet når man kommer så langt.

Konklusjon etter turneringen er at vi gjennomfører en del gode kamper, det scores en del mål og vi spiller meget bra i perioder. Man fikk også noen svar på hva det må trenes mer på før serien tar til.  En stor takk også til alle foreldre søsken som stilte på cupen. Trenerteamet er relativt fornøyd med cupen sett under ett og tar med seg det man har lært her videre i sesongen.