Treningsleier for gutte og junior

Postet av Åssiden IF - Fotball den 17. Apr 2007

Både guttelaget og juniorlaget har vært i Danmark på treingsleier. Stedet var idylliske Sæby, nærmere bestemt Sæby Idrettssenter. Stedet er også kjent for sitt glimrende sjø-ørretfiske.

Juniorlaget i Danmark.

Mens de "store" lagene reiser langt syd for gode forhold og nogenlunde bra vær valgte vi å reise til gode gamle Danmark. Noe vi ikke angrer på...

Begge lagene reiste nedover onsdag 11. april, hjemmturen var lørdag kveld for juniorgutta og søndag morgen for guttelaget.

Dette er vært en fantastisk tur med gode boforhold, god mat, gode treningsforhold og ikke minst et fantastisk vær. Det var "syden" vær hele oppholdet.

Trener Nordstad fornøyd med oppholdet.

Vi gjennomførte fem treningsøkter og en kamp. Kampen ble spilt mot et middels svensk lag. Det ble en 8-4 seier etter at det svenske laget tok oss noe på senga med to tidlige scoringer. Vi fikk en svært god trening på det offensive spillet. Noe vi er svært fornøyde med. Den deffensive delen skal vi få justert inn slik at det blir vanskeligere å score på oss.

Guttelaget spilte også en kamp som de vant lekende lett med 4-0. 

Totalt sett er dette en av de beste treiningsleier vi har hatt. Dette er hærlige gutter å reise på tur med. Vi takker alle for en glimrende tur.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.