Nok en seier til G13 mot Svelvik på Sande kunstgress

Postet av Åssiden IF - Fotball den 18. Apr 2007

Kristoffer i duell med Svelvik forsvaret

Et tildels velspillt og kjempende lag fra Åssia dro seieren i land mot Svelvik tirsdag kveld.

Laget; Sebastian A.Sevlejordet, Simen Bekkelund(kaptein), Alen Osmanovic, Nicolai Aasgaard, Hasan Ali Karagøz, Adis Muratovic, Fredrik Kåsin, Kristoffer Solli, Espen Korsbøen, Henrik Lislelid, Thomas W.Gundersen, Thomas Gulbrandsen, Marin Quist & Per Kristian Mikaelsen Enger.

Svelvik - Åssiden    3 - 5     ( 0 - 3 )

Mål;  0-1 10min Kristoffer, 0-2 27min Simen, 0-3 30min Adis, 0-4 (straffe) 37min Thomas WG, 0-5 39min Adis, 1-5 43min, 2-5 44min, 3-5 72min

1 omgang;

Gutta var klare til nok en treningskamp etter en tøff helg med cup spill samt en "tung treningsøkt" på mandag. Turen gikk til Sande kunstgress for spill mot Svelvik igjen. Stemningen var god i laget før matchen, dette ga seg fort utslag i spillet allerede fra start av. Vi presser Svelvik bakover fra start av og setter standaren for 1 omgangen, det er vi som fører kampen godt anført av en frisk midtbane og et godt forsvar. Det er tendenser til gode kombinasjoner i spillet, vi er bevegelige og sjansene kommer. Det skal vise seg at det er på høyresiden vi lettest kommer gjennom i denne omgangen noe som også kjennetegner den første scoringen. Vi kjemper oss til en corner som Simen legger praktfullt inn i 5 meter'n, der dukker Kristoffer opp og setter pannebrasken til og 0-1 er et faktum. Det blir produsert mange sjanser i denne omgangen deriblant en heading i tverrligger etter 21min av Thomas G. Thomas G viser seg frem igjen etter ca.27min, han tråkler seg frem igjen på høyresiden og viser god teknikk inntil han blir tacklet innenfor 16 meteren og straffe er ikke til å unngå. Thomas WG er utkåret til å ta denne men som den "gentleman" han er forærer han denne til Simen som fylte 13år denne dagen. Simen setter ballen sikkert nede i høyre hjørne, Simen spilte forøvrig en meget god kamp på stopper plassen. Svelvik produserer sporadisk noen sjanser uten at det byr seg de største farligheter bakover, værst var det nok for Sebastian som måtte jobbe for å holde varmen der bak. Etter 30min ruller vi opp et angrep fra forsvaret og oppover "igjen" på høyre siden, det hele ender i scoring fra Adis etter mange fine trekk.

Simen, dagens jubilant som scoret sikkert på straffe.

2 omgang;

Til andre omgang skifter Svelvik mer eller mindre ut laget sitt med en ny pulje som angivelig var første 11'rn, til tross for dette går vi rett i angrep og får straffe etter at Adis blir felt etter 2 min. Thomas WG setter ballen sikkert i nota(han var sjef på midten denne kvelden), det skal ikke gå mer enn ytterligere 2min så er Adis på farten og scorer sikkert og 0-5 er et faktum.

Men Svelvik vil også være med, de spiller bra fotball og trykker oss bakover på banen og får uttelling etter 8 & 9 min. Gutta skjønner at det kreves skjerping og løfter laget igjen og yter Svelvik god motstand i alle dueller. Det er nok mange av gutta som begynner å kjenne hard kjøret de siste dagene i beina men vi biter tenna sammen og gir alt vi har. Motstanderne scorer nok en gang 2min på overtid med en høy lobb som faller ned i bakre hjørne utagbart for keeper. (Kan legges til at dommeren ikke hadde klokke,ble klokket fra sida av en som pratet i mobil derav overtid - litt humoristisk =:) )

Konklusjon;

Laget gjør en kjempeinnsats denne kvelden, forsvar/midtbane får godkjent karakter i denne kampen. Fremover har vi mer å gå på men er langt fra dårlige enda så scorer vi allikevel 5mål, dette viser noe av styrken i laget. Vi så kanskje mer finspill i denne kampen enn tilfelle har vært tidligere, vi har god bevegelse inntil kreftene begynner å ebbe ut. Gutta er fornøyde, det samme kan sies om trenerteamet & alle de trofaste "supporterne" som henger med laget !