Åssiden IF`s 12 årslag klar til kamp.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 3. Mai 2007

Gutter født 95 - Aronsløkka/Åssiden skole.

Sesongen nærmer seg endelig for Åssiden IF `s 12 åringer. Gutta har lagt en lang vinter med trening bak seg. Laget startet opp treningene allerede første uka i desember inne i gymsalen på Kjøsterud skole. Fra andre uka i januar har laget benyttet en flott vinterbane på ”grusen”. Etter at vinteren hadde sluppet taket, er gresset ved yrkesskolen blitt tatt i bruk på torsdager og lørdager.

I tillegg til våre egne treninger i vinter, har to av gutta vært med på keeperskolen som kretsen / Strømsgodset har arrangert på Gulskogen.

Det har helt naturlig variert en del på antallet under treningene i vinter. Gode aktiviteter som håndball, alpint mm, gjør at de aller fleste har en god aktivitet gjennom vinteren. Vi har ligget på ett gjennomsnitt på 12-14 stk nå i vinter. Men når de som driver med annen sport er med i dette gjennomsnittet, håper vi på en større stabilitet fra resten av gjengen nå i sommer.

Gjennom hele vinteren og våren har det blitt jobbet med ferdighet med ball. Spill i mindre grupper, pasningsøvelser, mottak og medtak mm. Spillernes valg og løsninger, med og uten ball er også noe vi har begynt påvirke i løpet av vinteren. Dette uten å stresse og ødelegge kreativiteten som gutta har selv. Men noe veileding er nødvendig.

Vi ser en fin utvikling, men det gjelder å være tålmodig. Sørge for repetisjon med variasjon, som gir utfordringer, som igjen vil gi god utvikling. Men en må ikke glemme de viktigste faktorene som må ligge bunnen i alt arbeidet. Det er å sørge for at gutta er trygge og har det moro!

Når kampene starter stiller vi med to lag i 12 års klassen. Rangers og Rovers.

Vi har også i år valgt en felles gruppe med spillere fra Aronsløkka og Åssiden skole som teller 22 spillere ut fra laglista.

Vi ser frem mot en artig sesong med stort engasjement og glede. Våre første kamper går

7. og 8. mai mot Strømsgodset og DBK. Vi gleder oss!

Åssiden`s 12 årslag.

Bak f. v.: Fredrik V. Larsen, Hermann Hansen, Andre Kvåvik, Håvard Kristiansen, Fredrik Boldt, Marcus Monsen, Sebastian Andersen og Fredrik D. Nordstad.

Foran f. v.: Snorre Lien, Adrian Thorstensen, Mats Maastad, Daniel B. Gustavsen, Eirik Tollefsen, Per Haagensen, Martin Maastad og Martin Bjerknes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På bilde ser vi noen av gjengen samlet til trening ved Yrkesskolen.

Åssia hilsen 

Roger Nordstad


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.