Åssidens J14 slo MIF 6-1 på Vassenga !

Postet av Åssiden IF - Fotball den 3. Mai 2007

Bak fra v: Anoma,Unni,Marthe,Benedicte & Sara.Foran fra v: Anniken,Veronica,Mette & Oda Foran liggende: Celine

Åssiden's J14'lag banket "Mjøndalen" hele 6-1 i serieåpningen !  

Kampfakta:

Mjøndalen IF - Åssiden IF 1 - 6 ( 1 - 2 )

Mål: 0-1 Anoma 4min, 1-1 5min, 1-2 Anoma 34min, 1-3 Anoma 58min, 1-4 Anoma 65min, 1-5 Unni 67min, 1-6 Unni 70min 

Laget: Anniken Aasgaard, Anoma W.Larsen, Benedicte Næss, Celine Straume, Marthe Bretvik, Mette Karoline Hagen, Oda Elisabeth Kolle, Sara B.Haugen (kaptein), Unni LeHoai Huong & Veronica Wahl.

    Det var en spent gjeng som møttes til årets første J14 kamp i 7'er klassen. Laget har riktignok kun hatt en trening sammen før denne matchen noe som kanskje ikke satte forventningene så enormt høyt.

1 omgang

    Før matchen ble vi enige om å være tett på motspillerne og vinne baller, som sagt så gjort - laget gikk rett i angrep fra start av og tok kommandoen. Til tross for dette så ble det noe famlende over avsluttningene, men jentene stod på og etter ca.min var Anoma frempå og 1-0 til "Åssia" var et faktum. Men, akk gleden ble kortvarig - allerede angrepet etter var Mjøndalen på et av sine første raid og 1-1 var ikke til å unngå. Åssiden's siste skanse Celine var sjanseløs, kan legge til at hun hadde 12års jubileum forrige dagen og stod en "god kamp" i mål !

Celine dagens debutant !

    1 omgangen viser at det er mye bra i denne gjengen, vi ser enkelte ting det kan jobbes med men det er tidlig i sesongen enda. Jentene har en skikkelig ståpåvilje og vi skaper mest i denne omgangen og burde nok hatt flere mål i nota. Mjøndalen spiller tøft noe et par av jentene får erfare, men jentene står på og i sluttminuttene av omgangen er Anoma der igjen og vi går til pause med 2-1 ledelse.  

Anoma i støtet

2 omgang

    I begynnelsen av andre omgang bølger det en del frem og tilbake, vi skaper sjenser men ballen vil seg liksom ikke inn mellom stengene. Det går hele 23 minutter av 2 omgang før vi får hull på byllen, hvem andre enn Anoma er der og 3-1 til jentene våre - hun viser seg frem som en sann "goalgetter". Sant skal sies at det var en gjeng som gjorde "mann's" jobb bakover, mange gode oppspill/passninger som gjør at vi lett kommer til gode avsluttninger. Som sagt ble det hull på byllen og da åpnet det seg, 4-1 ved Anoma - Unni puttet 2 til som satte sluttresultatet til hele 6-1.

Unni en konstant trussel for Mjøndalen

    Vanskelig å trekke frem enkelte på laget da hele laget spilte veldig bra, men må innrømme at Sara var "sjef" i forsvar denne torsdags kvelden på Vassenga i "Mjøndaln". Andre viste seg frem på nye plasser og at de har andre ferdigheter enn undertegnede var klar over.

Konklusjon  

    Vi gjør en god sesongpremiere, en skikkelig laginnsats som viser hva det bor mye i jentene. Her er det mange jenter med gode ferdigheter og ikke minst vi har det moro noe som er viktig ! Undertegnede var med som "trener" for denne gjengen for første gang og jeg trivdes i rollen, moro å jobbe med en gjeng som er villige til å stå på. Supporterne fra "Åssia" som alltid stiller for denne gjengen er imponerende, flott godt å ha en god gjeng bak. Ser frem til fortsettelsen !      


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.