Dugnadsinfo 2009

Postet av Åssiden IF - Fotball den 8. Mai 2007

Gressbanecup 23-24. mai 2009

Vi regner med over 100 påmeldte lag, og med bane 3 som ble renovert i fjor høst arrangeres cupen på to dager i år.

Dugnadslister kan lastes ned her: DugnadslisteCup2009

Alle påmeldte Åssiden lag, utenom 2002 klassen, må stille med 5 personer til dugnad på cupen, samt bake 4 kaker. De lagene som ikke stiller til dugnad, får ikke stille lag på cupen, og det kommer til å få konsekvenser for laget. Listene over personer som skal stille på dugnad og de som skal bake kake, sendes snarest til: Marianne.Johannessen@kob.no

De som skal bake kaker leverer disse den dagen laget deres er satt opp på dugnad. Lagene som har dugnad på morgenen leverer kakene ved 9- tiden i sekretariatet, og de som skal på om ettermiddagen leverer ved 12- tiden. Når kakene er levert, må dere krysse dere av på kakelisten. Dugnadslistene kommer så fort kampoppsettet er klart, senest onsdag. HUSK: merk kakefatene deres med navn, hvis dere ikke bruker engangsemballasje.

Fint om dere snakker internt i laget om hva dere skal bake, slik at vi får forskjellige kakesorter. Det kan ikke være type kremkaker, da vi ikke har kjølerom til disse. Det går mest av sjokoladekakene. Aktuelle kaker: Sjokoladekake,Muffins,Forskjellige skuffkaker,Boller / gjærbakst,Osv.

Vi trenger også loddpremier. Hvert av alderstrinnene må levere to premier hver. Dette kan være alt fra sjokolade til reklamemateriell…. Premiene leveres hos Ståle Hammersland Ramfløyveien 15, 3025 Drammen, tlf 92632309.

Alle møter i sekretariatet, hvor de melder seg og får oppgaver.

Det er bare å sette av helgen! Mange spennende kamper og en veldig sosial dugnad. Da håper vi værgudene er med oss! Lykke til med kampene!

Hilsen Inger Øverland, Mob: 41 60 98 08


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.