55 min 5-2
60 min 5-3 (Sondre)

Gult kort: Espen

Det har vært lite poengplukking for våre håpefulle gutter den siste uken. Onsdag i forrige uke ble Konnerud for sterke hjemme på Berskaug.
Kampen endte 3-1 til Konnerud. Konnerud var ett fysisk lag som ville mest og vant duellspillet.Kampen  var lite velspilt og  begge lagene misbrukte klare sjanser .

Igår var Hønefoss  motstander på en dårlig kunstgressbane . Hjemmelaget åpnet best og styrte de første 10 min. Etterhvert kommer vi mer med og kampen jevner seg ut med ett lite overtak til oss. Begge lag hadde flere sjanser, men det var hjemmelaget som gikk til pause med ledelse 2-1.
Etter pause har vi trykket på Hønefoss og vi skaper flere gode muligheter til utligning. Men det er  Hønefoss som øker til 3-1 etter slurv i eget forsvar.
Vi fortsetter presset og får belønning med  scoring av Kris til 3-2.
Hønefoss svarer med to raske scoringer og kampen blir i realiteten avgjort.
Vi pynter på resultatet med ett flott frispark fra Sondre.Kampen ender 5-3 til hjemmelaget. Med  mer nøyaktighet kunne vi ha fått med oss poeng fra Hønefoss.