Skuffende kamp av juniorgutta mot SIF.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 24. Mai 2007

Det ble stortap for juniorlaget mot SIF i andre serierunde. En kamp som var skuffende. Vi hang med de første 25 minuttene, men etter SIF første mål så var det slutt.

Åssia hang med de første 25 minuttene. Etterhvert fikk SIF mer og mer rom å spille i, spesielt i mellomrom. Avstanden mellom forsvar og midbanen ble for stor samt at avstanden i midtleddet ble for stort. Forsvaret hadde store problemer med når falle når stå. To første scoringene kom etter lang ball bak forsvaret, der forsvarer ble stående mens ballen gikk over hodene deres, SIF spillerene lot seg ikke be to ganger. Det sto 0-4 til pause.

SIF var gode til å benytte mellomromet og doblet på kantene, de kom til mange innlegg etterhvert og Åssia fikk mer enn nok med å forsvare seg. Det ble noe bedre i andre omgang men SIF hadde nok sjanser til å putte på både to og tre, men det ble med den ene og kampen endte med en 5-0 seier til SIF.

Vi er langt unna der vi skal være, vi er langt unna der vi var tidlig i våres. Mange årsaker til dette. Det er helt greit å tape men det er måten vi taper på og fremstår i kampene på som må bli bedre, der har vi alle en utfordring, både spillere og trenere. Pr i dag er vi ikke bedre og det må vi ta konsekvensene av.