Storseier for G13 på ny kunstgressbane !

Postet av Åssiden IF - Fotball den 24. Mai 2007

Hele 18-1 seier til Åssiden's G13 lag mot Vinn/Selvik !

Det ble en festaften på stadion i kveld, innvielse av kunstgress og første kamp i historien på hovedbanen for gutta som infridde med mange fine mål og storspill til tider !

Kampfakta:

Åssiden IF - Vinn/Selvik     18 - 1     ( 8 - 1 )

Mål:

Vinn/Selvik: 3min

Åssiden: Markus 51 straffe, Adis 35, Alen 28, 34, 62, 63, 69, Hasan 19, 25, 44, Henrik 13, 53 straffe, 55, Nicolai 33, Simen 10, 65, 67, Thomas G 49 (gult kort)

Laget: Markus Noddeland Dyrnes, Adis Muratovic, Alen Osmanovic kaptein, Espen Korsbøen, Fredrik Kåsin, Hasan Ali Karagøz, Henrik Lislelid, Kristian Klev Hansen, Kristoffer Solli, Martin Quist, Nicolai Aasgaard, Per Kristian Mikaelsen Enger, Simen Bekkelund, Thomas W.Gundersen & Thomas Gulbrandsen.

1.omgang

Gutta entret Åssidens nye kunstgressbane godt tente for dagens match mot Vinn/Selvik, men de skulle fort komme ned på landjorda da laget åpner svakt og forærer sjanser til motstanderne som ikke lar seg be 2 ganger. Allerede 3 minutter ut i kampen er baklengs mål et fakta, vi pusler i passningsspillet og er dårlig på avsluttningene. Vinn/Selvik er faktisk nærmere 2 enn vi er å få et mål i starten, det skulle gå 10 minutter før Simen setter inn vårt første mål for dagen. Det var nok dette som skulle til for Henrik følger opp med en skikkelig fulltreffer etter 13 min spill. Vi er detter litt bakpå igjen men noe er på gang, etter rundt 20min spill løsner det etter at vi gjør noen bytter og får spillet mer ut på sidene og får med backene på løp.

Derifra og ut omgangen vartes det opp med mange godbiter i form av gode løp, fine passninger og ikke minst kombinasjonsspill som varmer oss på siden. Vinn/Selvik er sørgelig tafatte og skaper ikke mer enn det vi lar de få lov til, noe som resulterer i hele 6 scoringer til før pause ved Alen,Hasan,Adis & Nicolai. Til tross for finspill og mange mål (8-1) er det fortsatt mye å gå på for laget.

2. omgang

Vi stresser gutta i pausen med at vi bruker for lang tid med å komme inn i kampen og at vi må være mye mer skjerpet/fokusert på egne oppgaver. Dette til tross så "pusler" vi litt de første minuttene av omgangen men det skal ikke gå lange tida før ballen atter en gang sitter i nota, Hasan er frempå etter 9 min og setter ballen sikkert i mål. Dette starter en periode med råkjør mot motstandernes mål, etter 12 min av omgangen smeller det i treverket 3ganger tett etter hverandre. Kantene er godt med i spillet og vi fyller på med folk i midten noe som resulterer i mål etter mål i denne omgangen. Etter 15 minutter blir Thomas felt innenfor 16meteren og straffe er at faktum, keeper Markus får æren av å sette ballen i mål på et godt slått straffespark. Allerede 2minutter senere går Henrik i bakken og nytt straffespark settes i mål av Henrik selv.

Resten av omgangen fortoner seg som et mareritt for motstanderne våre, det vartes bant annet opp med scoring via hælen av Alen etter innlegg fra kanten. Motstanderne skaper ingenting i andre omgang noe resultatet vitner om da kampen ender med hele 18 mål for Åssia's 13år's lag. Hele 8 målscorere er også et pluss å ta med seg, det viser en del av bredden i laget.

Straffescorer Markus

Konklusjon

Vi sliter i startfasen med å komme inn i matchen, når det endelig løsner så er det meget overbevisende det som vises ute på banen. Innsatsen er stor og vi klarer å holde trykket oppe til tross for at motstanderne er tafatte, fort gjort å dette ned et par hakk i slike situasjoner. Motstanderlaget vårt burde nok spilt i en lavere divisjon, dette liknet mer på en god treningsøkt enn en god fotballkamp med god motstand. Gledelig at kunstgresset endelig er åpnet noe klubben vil få mye glede av i åra som kommer.