Kjempeinnsats av ÅIF2/G13 ga seier borte mot Konnerud

Noen av dagens profiler; Hamno, Sebastian,Kristian & Thomas.

Med skikkelig "tæl" og god lagmoral ble Konnerud kjempet i senk av et godt Åssiden lag.

Kampfakta:

Konnerud - Åssiden2    3 - 5 ( 1 - 2 )

Mål:0-1 2min Marcus, 0-2 5min Marcus, 1-2 32min, 1-3 36min Thomas, 1-4 40min Thomas, 2-4 41min, 2-5 68min Robin

Laget: Sebastian A.Sevlejordet, Anders Risan Karlsen, Christian Finseth, Della Bawili, Hamno Miran Ali (Kaptein) , Marcus Sergeev, Mette Karoline Hagen, Robin Mikarlsen, Simen Kjeksrud, Vebjørn Schjølberg, Veronica Wahl, Fabian Burud Ødgren, Oda Elisabeth Kolle, Herman Olufsen, Fredrik Bednar, Nicolai Aasgaard & Thomas W.Gundersen.

1omgang:

Etter en god kamp sist var det spenning foran kveldens oppgjør mot Konnerud på deres kunstgress. Allerede fra start av tok laget kommandoen og benyttet kantene bra, dette skulle gi uttelling ganske raskt - allerede 2minutter ut i kampen river Marcus seg løs i et godt oppbygget raid og setter ballen kontant i mål. Laget holder presset oppe og produserer sjanser på løpende bånd, etter 5minutter er Marcus på færde igjen og vi leder fortjent 2-0.

Etter denne pangstarten på matchen tror jeg nok vi tok Konnerud på "senga", det så ut til at de nok ikke hadde ventet seg motstand av denne kaliber. Laget spilte godt i alle ledd og det var moro å være på sidelinja, og vi fortsetter å holde trykket samt produsere sjanser.

Etterhvert kommer Konnerud mer med i kampen og har noen "farlige" visitter oppe i vårt forsvar, men med et godt forsvar og en god keeper så holdt vi stand bakover. Vi ligger til tider noe vel offensivt bakover noe som skaper bekymring blant oss trenere på siden. Vi holder stand bakover helt til det 32minutt da vertene utlikner til 1-2. Frem mot pause slipper vi nok konnerud mer inn i kampen enn vi ønsker men holder resultatet frem til pausen.

2omgang:

Etter hvilen tråkker vi til med samme lagoppstilling som startet kampen, dette gir raskt resultater da Thomas blir spilt fri etter et godt oppbygd angrep og setter ballen sikkert i nota fra 16 meteren allerede minuttet inn i omgangen. 4 minutter senere er Thomas på rett plass igjen og gir Åssiden en forjent 4-1 ledelse. Men Konnerud ønsket å være med på leken og putter allerede minuttet senere, etter dette jevner kampen seg noe ut med sporadiske gode avsluttninger fra begge sider. Åssiden's lag spiller tidvis god fotball og har noen sentrale spillere som spiller godt noe som er viktig for at laget skal lykkes.

Moro er det også å se at nykommer Herman koser seg på banen, han har god innsats og var nær ved å sette ballen i mål etter et godt skudd 30minutter ut i omgangen. Så etter 68minutter settes spikeren i kista da Robin var på rett plass til rett tid, etter en god corner dukker Robin opp i bakrommet og setter ballen kontant i mål.

Nå merker vi at alle ønsker å dra seieren i land og innsatsen øker i sluttminuttene, til tross for dette klarer vertene å score igjen minuttet før fløyta går. Jubelen slippes løs da seieren er et faktum, det ble en fin kveld på Konnerud kunstgress tom.sola var med oss i kveld.

Robin gutten med "scoringen" som punkterte kampen.

Konklusjon: Vi lykkes i mye av det planlagte i dag, vi klarer å vri spillet å benytte sidene og er tett på motstanderne. Forsvaret spiller en god kamp igjen godt anført av en god Christian, på venstresida hadde Anders en meget god kamp.

Sebastian var i dag i sitt ess igjen og har noen kvalifiserte redninger noe som skaper trygghet i forsvaret. På midten skaper Thomas den samme tryggheten, vi jobber godt alle sammen og vi klarer å tette avstandene mellom forsvaret & angrepet. Fremover er vi giftige i dag og kunne fort hatt flere mål, alt i alt en meget god kamp av alle spillerne.

Igjen hyggelig å se at så mange foreldre finner veien til kampene, det er motiverende for alle og skaper en fin ramme rundt laget.