Tap mot Åskollen for a-laget.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 5. Jun 2007

Større sjanse får du ikke...
Åssia spilte kamp i 3. divisjon mot Åskollen lørdag. Det ble 0-1 tap etter tidlig scoring av Åskollen. Dommeren hang ikke helt med og overså både corner og frispark men klarte å dømme straffe til Åskollen sekunder etter. Åskollen kunne gå til pause med en 1-0 ledelse. Åskollen var best i første omgang i en tam og kjedelig omgang. Andre omgang var Åssia best men klarte ikke å få ballen i mål. Åskollen dro hjem med 3 poeng i denne viktige kampen.

Åssiden - Åskollen  0-1 (0-1)

0-1  10min str.

Ingen mål på Tollef og Hagen.
Det ble ikke en veldig god kamp men en spennende kamp. Av de lagene undertegnede har sett er det disse to lagene som har tydeligst spillestil. Samtidig som begge lagene har et fysisk spill. Kampen begynte jevn. Men allerede etter 10 minutter skulle avgjørelsen komme. Åssiden bygger opp et flott angrep, spiller seg til corner trodde alle. Men dommeren dømmer 5 meter. Angrepet som følger skulle Åssia hat et klart frispark, men dommeren lar være å dømme igjen. Det gjorde han ikke sekunder etter når han dømmer straffe til Åskollen. Holm går litt klønete inn i situasjonen og gir en liten dytt til Åskollenespilleren. Greit med straffe men da skulle og burde det vært dømt minst 3 straffer til i kampen. Uansett Åskollen i ledelsen. Åssia forsøker å bygge opp anrep men blir effektivt stoppet når det nærmet seg 25-30 meter. Det er dårlig tempo og lite trykke i denne omgangen. Åssia mister ballen for ofte og for lette i det offensive spillet. Åskollen har mest vilje og trykk og er beste i første omgang.

Andre omgang begynner Åssia klart best. Setter Åskollen under trykk og skaper fire gode muligheter det første kvarteret. Men avslutnignene er ikke gode nok og blir for tamme. I denne perioden burde Åssia ha scora. Kampen jevner seg ut etter 20 minutter og Åskollen er farlig frempå et par ganger. Ettersom kampen går må Åssia ta mer sjanser fremmover. Dette åpner for kontringer for Åskollen. Siste kvarteret presser Åssia på og skaper mange dueller og farligheter forran Åskollenmålet. Men Åskollen kjemper tappert og får ryddet det meste. Åssia er for unøyktige og dette gir Åskollen kontringsmuligheter. Åssia fyller på med spillere fremmover, Åskollen kontrer og kommer allene med Brekke, men avslutningen går utenfor. Siste 10 minuttene skaper Åssia 3 store sjanser, Holm i stolpen og den største av dem alle, Tollefsen på 5,30 meter alene, keeper borte vekk, men den sympatiske Tollefsen sender ballen utenfor!! Dermed vinner Åskollen 1-0 etter et tidlig straffemål.

Dette vare vel en kamp ingen av lagene fortjente å vinne. Det var ingen stor kamp men spennende da begge lagene fulgte hverandre hele veien. Åssia skaper såpass med store sjanser at det burde ha vært minst poengdeling, men Åskollen vinner igjen etter en spennende kamp.