Guttelaget Vårsesongen

Postet av Åssiden IF - Fotball den 5. Jun 2007

En oppsumering av sesongen så langt for guttelaget. Vi forsøker å kvalifisere oss til interkrets spill til høsten.

Guttelaget’s vei til interkrets våren 2007. Vi har nå spilt 6 kamper , vi står med 4 seiere og 2 tap og har alle muligheter til å klare målsettingen med å kvalifisere oss inn til interkrets til høsten. Dette er helt opp til oss selv og det er fint at vi ikke er avhengig av andre lag men kan avgjøre dette selv.

Når da vårt guttelag er et av interkrets kvalikk seriens yngste guttelag er dette i seg selv en kjempebra prestasjon hvis vi skulle klare det.

Kamp 1

18 april – Åssiden – Skiold Res: 3 – 4

Vi hadde akkurat kommet hjem fra treningsleier der vi hadde vært uheldige å fått noe ”virusrusk” inn i troppen så vi stilte med et meget redusert mannskap til denne kampen , det er ikke en unnskylding for at vi tapte men en forklaring på hvorfor det ble veldig tungt i denne kampen.

Kamp 2

30 april – Vinn/Selvik – Åssiden Res: 1 – 5

Etter mye sykdom og småskader ville vi revansjere oss i kamp nr 2. Vi stilte med ”alle mann alle” i denne kampen og vi fikk virkelig i perioder vist hva som ”bor” i dette laget og vi vinner en finfin seier.

Kamp 3

14 mai - Konnerud – Åssiden Res: 1 – 3

Neste kamp var borte mot Konnerud på deres nye flotte kunstgressbane og siden kampen mot Hønefoss som skulle gått 8 mai ble utsatt var vi klare for kamp. Kampen mot Konnerud var ”dårlig” fra vår side men vi vinner på en middels dårlig dag , det er sterkt.

Kamp 4

21 mai - Åssia – Mjøndalen Res: 7 – 2

Etter A-lag’s cupkamp mot Stabæk den 20 mai var vi klare til å ta imot suverene serielederen Mjøndalen som kom til oss med 4 strake seiere så vi viste at dette er kampen å ”brette” opp skjorta og ”blø” litt for drakta. Kort fortalt er dette det beste som vi har gjort sammen som lag under min tid med disse gutta. Kanonmatch !!!

Ps- Vi var veldig heldige de første 10 min for da var Mjøndalen klart best men vi fikk justert oss og tok over kampen.

Kamp 5

28 mai - Strømsgodset – Åssia Res: 6 – 0

Etter å ha spilt glittrende mot Mjøndalen en uke tidligere kom årets desidert ”dårligste” prestasjon av oss og blir ”rundspilt” av godset som vinner veldig fortjent. Denne kampen må bare glemmes så fort som mulig.

Kamp 6

4 Juni - Haugsbygd – Åssian Res: 1 – 3

Vi var spente på hva som møtte oss på ”landet” , Hvalsmoen var en fantastisk flott gressbane så vi gledet oss til match. Vi kommer under etter ca 20 min på en flott gjennomløping fra Haugsbygd. Gutta viser meget god moral og fortsetter å jobbe med det vi var enige om og vi får vår redusering før pause og det sto 1-1 til pause. Vi ble enig i pause om at her er det muligheter men det kreves ”knallhard” jobbing av alle og vi scorer 2 ganger i 2 omgang og vi vinner fortjent 3 – 1. Utrolig god moral gutta viser og fantastisk fint samarbeid i spillegruppa. Vi er stolte!! Eller som Åge Hareide ville ha sagt: ” Dette var stolte øyeblikk ””

Dette var en kamp trenere/lagledere/foreldre var meget godt fornøyd med.

Konklusjon så langt i serien er at vi er med for fult med å kvalifisere oss til interkrets spill til høsten. Det er en meget god prestasjon hvis(når?) vi skulle klare det. Vi møter nå Hønefoss til fredag 8 juni hjemme på vår flotte nye kunstgressbane kl 20.00 og med seier der er vi nok klare for interkrets.

Håper på godt oppmøte og at Åssia folket kjenner sin besøkelsetid og støtter opp om de unge og fremadstormende åssiagutta på fredagen.