Tap for juniorlaget mot Hønefoss BK

Postet av Åssiden IF - Fotball den 7. Jun 2007

Fremgang tross tap. Et meget ungt Åssialag tapte 0-4 for Hønefoss BK. HBK tok ledelsen 1-0 etter 13 minutter etter et svært lettkjøpt mål. Det holdt til siste 10 minuttene, da kontra HBK inn 3 mål slik at resultatet ble 0-4. Åssia viste en helt annen innstilling i denne kampen enn de foregående. Åssia fylte på med spillere fremmover i sluttminuttene for å få utligning og vær nære på et par ganger. HBK var imidlertid det beste laget og kontret inn 3 mål de siste 10 minuttene.

En godkjent kamp av et svært ungt Åssialag. Vi tapte for et godt fysisk Hønefosslag og seieren var fortjent. Vi sliter imidlertid med å etablere et godt offensivt spill, men så mye av det vi har trena på spesielt i første omgang. Gutta stod på til det siste og skal ha honør for forsøket.