Grei seier til slutt mot MIF II

Postet av Åssiden IF - Fotball den 8. Jun 2007

Det ble til slutt en grei seier til Åssia over MIF II.  Åssia startet godt og hadde fire store muligheter de første 10 minuttene, men en god MIF keeper reddet alle gangene. MIF hadde stor fart fremmover og skapte vanskeligheter for Åssiaforsvaret på kontringer. Hagen blir spillt igjennom og blir felt midtveis i andre omgang, rødt kort og frispark rett utenfor 16mtr. Hagen sette ballen direkte i mål, Hegg følger opp med en fin scoring etter glimrende gjennomspill av unge Vilhelmshaugen, Tollefsen smeller ballen i vinkelen minuttet etter, MIF fastsetter sluttresultatet til 3-1 på straffe i siste sekund.

Mjøndalen II - Åssiden    1-3 (0-0)

0-1 72 min    Hagen

0-2  84 min    Hegg

0-3  85 min    Tollefsen

1-3  90min    Åsebø

Gult: Andresen

Det er Åssia som tar tak i kampen og presser MIF bakover. Åssia har fire store sjanser på de første 10 minuttene. En god MIF keeper redder imidlertid alle forsøkene. Åssia er dominernde i de første 35 minuttene men MIF er farlige på kontringer. MIF setter innen sluttspurt rett før pause og skaper tre store muligheter, Brekke i måle rydder imidlertid opp og lagene kan gå til pause med 0-0.

Andre omgang startet MIF best, dog uten å skape de helt store sjansene. Åssia jobber seg inn i kampen og tar mer og mer over. Flere gode angrep av Åssiaspillerne setter MIF under press. Hagen blir spilt igjennom og blir tacklet rett utenfor 16 meter streken. Klart rødt kort. Hagen setter selv frisparket direkter i mål. Åssia frispiller på venstre siden, Mehren spiller Vilhelmshaugen fri i mellomrom, Hegg kommer på et glimrende løp og Vilhelmshaugen spiller Hegg fri. Runder keeper og triller ballen i mål. Tollefsen følger opp minuttet senere, vinner ballen høyt og dundrer ballen i vinkelen og inn. 3-0 til Åssia og kampen er avgjort. MIF spiller seg igjennom i sluttsekkundene og får straffe. De redusere til 1-3 og det er det siste som skjer.

En fortjent seier til Åssia, selv om den satt litt langt inne var det forskjell på lagene. Åssia burde ha score et par de første 20 minuttene, men slipper MIF litt for lett til i perioder, men vinner greit til slutt.