Nytt tap for juniorlaget.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 12. Jun 2007

Det ble et nytt tap for juniorlaget. Denne gangen var det Haugfoss som til slutt ble for streke. Åssia startet meget godt denne kampen. Vi ser igjen en tydelig spillstil. Vi er klart best i første omgang og skaper mange store sjanser. Spesielt var det moro og se at sjansene kommer etter oppspill og angrep som vi har trena på. Men det store problemet er at vi er for dårlige forran begge målene og det er jo ofte der kamper blir avgjort.

Åssia skaper mange sjanser i første omgang og burde ha gått til pause med en grei ledelse, men vi er alt for unøyaktige og dårlige i avslutningene. Når vi gang på gang kommer i gode posisjoner med nærmest åpent mål er det for dårlig å ikke sette ballne på må og i mål. Dette har vi slitt med også i tidligere kamper. Samtidig er vi alt for dårlige i duellspillet forran eget mål. Haugfoss skapte sine fleste sjanser på dødballer. Rett før pause tar de ledelsen på corner, vi er fullstendig klar over hva som kommer til å sje, men er ikke gode nok til å kunne stoppe det. Et særdelse flatternde resultat til pause.

Andre omgang er ikke gammel før vi får Madsen utvist etter sitt andre gule kort. Dermed blir dette vanskelig. Vi forsøker å få en utlinging og er nære på, men Haugfoss øker i stedet til 2-0 etter innkast midtveis i omgangen. Vi satser fremmover og dette gir Haugfoss rom fremover og de setter inn 3-0 på slutten. Kampen blir avgjort med utvisningen. Kampen viser også at det er fremgang i forhold til spillestil og innsats, men vi gjør store feil i avgjørende situasjoner forran begge målene. Dette er forøvrig andre gangen at vi får en utvisning som er med på å avgjøre kampen. Vi har ikke akkurat marginene på vår side...

Konklusjonen er at vi pr i dag ikke er gode nok. Vi henger med helt greit i spillet i kampene til nå (borsett fra SIF), men vi har vært for dårlige forran begge målene gjennom hele sesongen. Og da er det vanskelig å vinne fotallkamper!