Lett seier til a-laget på "halv maskin".

Postet av Åssiden IF - Fotball den 13. Jun 2007

Det ble en lett seier til a-laget over Hønefoss BK II. Åssia vant 2-0 etter mål av Hagen og Holm. I det første minutt satt Hagen inn 1-0 og en god start av Åssia. Åssia kontrollerte det meste i en kamp med lavt tempo. Holm avsluttet omgangen med å øke ledelsen til 2-0. Andre omgang ble preget at utrolig mange spolerte sjanser og kampen endte med en 2-0 seier over et ungt HBK II lag.

Åssiden - Hønefoss BK II  2-0 (2-0)

1-0  1 min  Hagen

2-0  44 min  Holm

Gult : Mehren

Åssiden fikk en fin start da Hagen ga hjemmelaget ledelsen allerede etter 1 minutt. Åssia kontrollerte det hele og kunne fint ha økt ledelsen et par ganger til det første kvarteret. Tempoet i kampen dabber av og kampen jevner seg ut. HBK er med med men skaper stort sett ingen ting forran Brekke i målet. Åssia øker ledelsen i siste minutt av omgangen ved Holm i en noe heldig scoring.

Andre omgang dominerer Åssia nesten som de vil og skaper mengder av store sjanser. Bretvik, Syvertsen, Mehren, Hegg, Hagen har alle store store sjanser som ikke blir satt. Det er nesten en større prestasjon å ikke score enn å sette ballen i målet. Hønefoss BK kommer til noen få muligheter men Brekke plukker greit det som kommer. Det var et ungt HBK II lag med gode ferdigheter men hadde i realiteten ingen mulighet i denne kampen.

En fortjent seier til Åssia men med så mange store sjanser burde seieren vært mye mye større. Slurv og dårlig konsentrasjon gjør at det ikke scores mer, dette har Åssia tapt poeng på i tidligere kamper og bør bli bedre til å sette sjansene.