Endelig en seier til juniorlaget, en fortjent sådan.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 15. Jun 2007

Åssiden juniorlag spilte onsdag mot Kongsberg. Åssia vant 3-1 i en tøff og fartsfylt kamp. Kongsberg tok ledelse 1-0 ti minutter før pause og kunne gå til pause med ledelsen.

Åssia svart imidlertid etter pause og kunne ta en fortjent seier etter scoring av unge Fredrik Madsen, David Meyer og Ahmet Cetin. Åssia viste mye godt spill og forsetter fremgangen fra de to siste kampene.

Kaptein E. Knudsen ledet gutta til seier.

Åssia staret brukbart i kampen viste at de behersker spillestilen mer og mer. Kongsberg er et fysisk godt lag og slo mye langt og truet bakrom hele tiden. Dette tok litt tid før forsvaret fikk justert seg men fikk satt justeringe greit etterhvert. Utrolig gledelig å se at gutta tør å spille vårt spill til tross for en del motgang denne våren. Gutta tør å spille seg ut og dobbler på kant med breie indreløper. Litt lite trykk og nøyaktighet femmover gjør at vi ikke skaper nok og gode nok sjanser i første omgang. Kongsberg kommer til noen gode sjanser men unge Krisistiansen drar frem noen fantastiske redninger fra baklomma.

Ahmet med scoring?

Vi setter fokus på vårt eget spill i pausen og må ha mer bevegelse fremmover og nøyaktigheten må opp. Dette lykkes vi med. David Meyer gjør comeback og viser at gutten forsatt har ferdigheter utenom det vanlige. Vi til tider spiller Kongsberg ut og får mer trykk i boksen. Vi rader opp det ene angrepet etter det andre og setter Kongsberg under trykk. Kongsberg slår forsatt mye langt og er farlige på kontringer og bakromspasninger. Etter 62 minutter er David på vei gjennom, 2 cm fra 16mtr streken blir han felt bakfra. Klart rødt kort, men dommer velger å la være. Ahmet setter ballen i stolpen og 92 Fredrik Madsen setter returen i tomt mål. Åssia forsetter å jobbe godt, og i det 85 minutt kjemper Meyer inn ballen på en corner, få minutter sener sette Fredrik Madsen ballen over keeper og i tverrligger og ned på frispark fra kanten, Ahmet putter ballen over streken. En fortjent seier til Åssia etter en meget godt gjennomført kamp.

Erik A i form!
Vi begynner å beherske spillestilen, men er noe unøyaktige i oppspillfasen dermed får vi unødvendige brudd i mot. Vi må bli bedre til å vurdere når slå langt og når spille igjennom. Men gutta står frem og matcher Kongsberg på fysikken samtidig som vi har et mer variert spill enn Kongsberg i denne kampen. Gledelig at gutta tør å spille vårt spill og vinner en fortjent og kjærkommen seier.