God innsats og finale i Liungen Cup for Åssiden's G13 !

Postet av Åssiden IF - Fotball den 18. Jun 2007

Finalelaget mot Hauger FK

Godt spill og god innsats i Liungen Cup ga finaleplass for G13, men måtte gi tapt for et godt lag fra Hauger FK.   Gutta viste klasse til tider i cupspillet og var selvfølgelig skuffet etter finaletap 5-1 for Hauger FK, dette til tross så viser de at det gror godt på Åssia for tida!

Laget: Adis Muratovic, Alen Osmanovic, Sebastian.A Sevlejordet, Espen Korsbøen, Fredrik Kåsin, Hasan Ali Karagøz, Henrik Lislelid, Kristoffer Solli, Martin Quist, Nicolai Aasgaard, Per Kristian Mikaelsen Enger, Simen Bekkelund, Thomas W.Gundersen (Kaptein) & Thomas Gulbrandsen.

Kamper:

Liungen - Åssiden 0-3, Nicolai x2, Alen

Åssiden - Røa 5-0, Hasan x4, Thomas WG

Åssiden - Heradsbygda 15-0, Adis, Alen, Espen x2, Hasan x5, Kristoffer, Thomas WG x3, Thomas G x2

Konnerud - Åssiden 0-4, Alen, Hasan x2, Kristoffer Kvartfinale

Åssiden - Skiold 7-1, Adis, Hasan x4, Kristoffer, Thomas WG Semifinale

Hauger FK - Åssiden 5-1, Hasan Finale

Cupreferat:

Lørdag:    Det hele starter på grus mot Liungen i en vanskelig kamp hvor ballen spretter hit og dit noe som gir mange tilfeldigheter, her er vi fornøyde med å dra seieren i land i en noe "rusten" match. Røa blir neste motstander i en kamp hvor vi spiller bra til tider men faller ned i noen gamle synder til tider, uansett vi scorer 5 på 2x15 som er greit. Hasan viser for allvor at scoringsformen er inntakt og putter 4 i denne kampen. Dagen avsluttes mot et meget svakt lag fra Heradsbygda som vi "valser" over, det hele ender med 15-0 ! Morsomt for gutta å score mye mål men hadde vært mer moro med mer motstand enn dette.

Søndag:    Søndagen åpner med kvartfinale mot Konnerud hvor vi tidlig markere oss og setter det første målet allerede etter 1min ved Alen etter et godt angrep. Allerede etter 9min leder vi med 3mål, vi føler vi har kampen i den "hule hånd" og gjør en del bytter i pausen. etter pause kommer Konnerud på offensiven og får raskt uttelling. Dette gjør at de blir på hugget og presser på i en periode hvor vi er litt rystet, men etter et godt angrep fastsetter Kristoffer seieren til 4-1 i denne kampen vi styrer mer eller mindre hele veien til tross for at innsatsen i denne kampen er ganske laber.

Semifinale: Skiold er motstander i semifinalen, som oss har de vunnet en del og vi har samling i garderoben før oppvarming. Her tar vi litt taktikk samt lagoppstilling og vi får opp tenningen på gutta før de skal ut å spille. Allerede under oppvarmingen ser vi at de er sugne på finalespill, tenningen er stor. Vi kjører over Skiold fra starten av og lar de ikke få mulighet til å komme inn i kampen, vi leder 2-0 etter 4min og vi ryster motstanderne som sliter. Vi spiller muligens årsbeste i denne kampen og spesielt kantene fungerer meget bra hvor vi på løp etter løp produserer sjanser og gode innlegg som ofte resulterer i mål. Vi leder 4-0 til pause og føler oss relativt trygge så langt, gutta fortsetter trykket i andre omgang og fastsetter sluttresultatet til 7-1 og finale er et faktum. Spesielt Hasan har vist seg frem med utrolige gode egenskaper som avslutter - det ble hele 16mål på disse 6kampene.

Finale: Hauger FK er et nytt bekjentskap for oss og vi er meget spente før finalen, i tillegg var det som for de voksne gutta innmars på banen med "fanfare" noe som satte en ekstra spiss på nervene. Det skal vise seg at Hauger er et godt lag som vil mye noe som raskt gjør at de får overtaket allerede fra starten av og trykker oss bakover på banen. Vi kommer oss ikke ut av forsvar og om ikke det var nok så får de en "billig" straffe tidlig, denne setter de og vi ser at gutta er på defensiven. Som sagt ruller ballen motstandernes vei og vi har problemer med å få taket på de, vi "går" fotball i motsettning til de som løper noe som gjør at de til pause har 3mål. Andre omgangen skal vise seg å bli bedre fra vår side men vi er stresset og bommer på klare målsjanser vi normalt sett putter. Vi klarer aldri å komme inn i kampen til tross for at Hasan setter en ball kontant i nota. Skuffelsen er til å ta å føle på etter kampslutt, da er det godt å ha heiagjengenpå sida som applauderer og roper "heia Åssia" ! Skuffelsen legger seg etterhverdt når vi forteller at hele laget skal på Lizzi's pizza og få en fortjent matbit i kroppen, dette etter en velfortjent premieutdeling.