Guttelaget i Liungen Cup

Postet av Åssiden IF - Fotball den 18. Jun 2007

    Vi hadde meldt oss på i 15 års klasse tidliger i våres da vi var litt usikre på hvilken årsklasse vi skulle melde oss på  i.  Vi fikk med oss 5 stk fra 1993 årgangen og som alltid levere de gutta sakene sine.

Lørdag morgen og vi skulle ha første kampen mot Vestfossen kl 0910.  Gutta var klare men som alltid på denne tiden av døgnet litt "småtrøtte".  Vi stilte opp med en ung tropp pga forskjellige omstendigheter og litt skader og hovedbudskapet før kamp var 3 ting.  Enkelt - Trygt - Ha det gøy !!

Det virket som gutta forsto budskapet vi snakket om før kampen og vi dro i land en enkel 4 - 0 seier.

Neste kamp var bare en "liten" time etter og vi skulle møte Spa/bra som vi ikke viste noen ting om og var klare.  Kort fortalt det var enkel motstand og vi "rusler" inn til en klar 4 - 0 seier her også og var da klare for sluttspill dagen etterpå men vi hadde en kamp igjen som ikke hadde noen betydning for oss.

Dagens siste kamp var på grusbanen mot Hosle , siden kampe var betydningsløs for oss var det ikke noe "sprut" i gutta og vi spiller 1 - 1 mot et lag som ville mye mer enn oss.  Greit resultat og fint at vi gikk igjenom lørdagen ubeseiret. 

Sluttspill: Søndagen var vi klare til semifinale mot et "heltent" Svelvik.  Vi viste at Svelvik er et hardt kjempende lag som "tråkker" til.  Etter litt stillingskrig i starten får Morten Sørli tidens treff fra ca 28,3 M og klinker ballen helt oppe i krysset. (Var noen foreldre som mente at det måtte være en 60-70 m avstand).  Vi kjemper videre og får satt inn en goal til og leder 2 - 0 men Svelvik får redusert 1 gang med kampen siste spark på ballen og vi var klare for finalen.

Finale:  Vi skulle møte Lier og det er et godt fotball lag som virkelig jobber hardt og har stort tempo i overgangene sine.

Vi får ikke spillet vårt til å sitte i det heltatt og kampen står og vipper da Rush får kjempet seg inn i felten og blir lagt i bakken.  Fra der jeg står ser starffa helt grei ut og det var ikke noen store protester fra Lier heller så det var sikkert greit nok.   Fredrik Madsen legger ballen til rette og setter straffa kontant i mål.  Vi går til pause med 1-0 ledelse.'

2 omgang er som den første , Lier vil masse og har stort tempo og Yunus gjør en kjemperedning på en av Lier's overganger der vi mister ballen alt for enkelt oppe i banen.  Der var vi heldige og god jobb av Yunus.

Kampen bølger frem og tilbake , vi har også noen sjanser som vi skal sette og når da Lier scorer 3 min før slutt er det plutselig klart for ekstraomganger.

Ekstra omgangen er sjansefattige og vi er klare for straffespark konkurranse og det er en spennende form men som jeg sa til gutta.  Nå er det en av dere eller en av spillerne som kommer til å føle seg som "syndebukk". Det var viktig for meg å forklare at det ikke er tilfelle og at vi står sammen om vi skulle vinne eller tape straffesparkkonkurransen.

De som skulle skyte var:

1. Morten 2. Ola 3. Dan 4. Håkon 5. Fredrik

Etter dette står det 5 - 5 og neste man er Espen som scorer sikkert. Og Yunus var klar igjen og det var ekstra morsomt at Yunus redder den straffa og blir dagens helt.

En kjempefin turnering der vi bruker en lang helg og da er det ekstra morsom å dra hjem med den største "bøtta" og ikke minst fordi at vi tapte finalen ifjor.

Nå er "JOBBEN GJORT I LIUNGEN CUP OGSÅ ".

Takk også til alle foreldre som stiller opp på en fortrefflig måte og støtter gutta.  En stor takk også til trener/ledere på 1993 årgangen som hjelper oss og støtter opp.

Spiller som spilt i cupen var:

Yunus 92 - Ola 92 - Espen 92 - Magnus 92 - Ruslan 93 - Delphin 92 - Espen 93 - Morten 92 - Simen 92 - Dan 92 - Mats 93 - Andreas 93 - Steffen93 - Fredrik 92(kun søndag) , Håkon 92 (kun søndag)

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.