Lekende lett for Åssia II.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 20. Jun 2007

Åssiden II møtte i går Moingen i 5. div. kamp. Åssia vant lekende lett 5-2, og er med dette med i toppen dog med noen flere kamper enn topplagene. Åssidens gutter var klart best i første omgang og var enda bedre i andre omgang. Åssia stilte med et god lag i denne kampen, foruten de trofaste b-gutta med yngste Hougen i spissen var det hele 5 juniorspillere, 1 guttespiller som fikk prøve seg, dette med hell.
Nico med lekker scoring.
Unge Nico fastsatte sluttresultatet med en lekker lobb over keeper og i mål fra ca 20 meter. Åssia var beste i de første 30 minuttene av første omgang. Tok oppskriftmessig ledelsen ved dagens spiss Vilhelmshaugen, Oland fortsatte med et særdeles vakkert skudd som krøllet seg forbi keeper og i nettveggen. Moingen kom mer med på slutten og noe slurvete forsvarspill gjorde at Moingen reduserte på tampen. Mange bytter i pausen gjorde at Åssia brukte ca 12 minutter på å justere seg. På denne tiden utlignet Moingen på straffe. Moingen var i støtet og hadde en i stolpen og var nære uttelling. Åssia fikk roet ned og tok over fulstending siste halve timen. Åssia lekte seg nærmest til en solid 5-2 seier ved Vilhelmshaugen (str) Hermansen og Nico etter pause. Og tok en viktig og fortjent seier etter tidvis meget godt spill og lekre scoringer. Morro å se at juniorgutta bidro til lekene spill og fine scoringer.