Fin gjennomkjøring for a-laget.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 24. Jul 2007

Åssiden spilte mot 4. div. laget Nordre Sande mandag kveld. Det ble en grei gjennomkjøring for et rekordungt Åssialag. Resultatet ble til slutt 8-1 til Åssia på en glimrende gressbane i Klevjerhagen.

Målscorere: Hagen 3, Mehren 2, Bretvik 2, Friise 1.

Det var en særdeles innbydende gressbane i Klevjerhagen. Alt lå til rette for en underholdende kamp. Og det ble det i og for seg med mange mål. Nordre Sande ligger etter havlspilt serie på 2. plass i 4. div med 24 p. To poeng etter ledende Slemmestad.

Åssia startet med et svært ungt lag og det var Åssia som startet best i de første minuttene. Kampen jevnet seg ut og N. Sande var farlig frempå et par ganger etter gode overganger. Syvertsen i mål måtte ta frem det beste ved et par anledninger. Åssia satte imidlertid opp tempo og dro ifra. Andre omgang ble etterhvert preget av litt Hawaii-fotball da N. Sande gikk tom for krefter og ga fra seg store rom som Åssiaspillerne kunne boltre seg i. Resultatet stoppet på 8-1 til Åssia. En fin gjennomkjøring mot et N. Sande som kjempet godt og prøvde å spille fotball og klarte det i perioder.

Laget: Syvertsen-Madsen, Røneid (Friise 30 min), Jernberg, Andresen (Flåterud Johansen 45 min)-Hansen, Svorkmo (Røed 45 min), Mehren-Teie Bretvik, Hagen, Hegg (Vilhelmshaugen 45 min).

Neste kamp er mot Fram Larvik til lørdag. Da forventes en litt annen motstand skulle vi tro.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.