Åssia vant 3-1 over Fram Larvik

Postet av Åssiden IF - Fotball den 30. Jul 2007

Åssia spilte treningskamp mot Fram Larvik lørdag. Åssia vant 3-1 over topplaget i Vesfold. Åssia ledet 2-0 og det stod 2-1 til pause.

Hegg sørget for 3-1 målet og junior Simen Flåterud Johansen gjorde sine saker bra når han kom inn allerede etter 7 minutter for en noe groggy Jernberg.

Laget: Syvertsen-Andresen, Holm (Oland 45 min), Jernberg (Flåterud Johansen 7 min), Røneid-Ø. Syvertsen (Mehren 55 min), Svorkmo, Tollefsen-Vilhelmshaugen (Hermansen 55 min), Røed (Martinsen 65 min), Hegg.

Målene kom ved Svorkmo str, Vilhelmshaugen og Hegg.

Kampen åpent noe svakt fra Åssia, det hang noe feriemodus igjen hos spillerne i åpningminuttene. Fram åpnet med høyt press og det holdt på å gi resultat. Jernberg gir ballen rett i bena til Framspissen og dermed er han allene igjennom. En god Syvertsen redder mesterlig. Etter ca 7 minutter får Jernberg en fot i ansiktet og må ut med en lett hjernerystelse. Påfølgende angrep tar Fram frem ulovligheter og straffe til Åssia. Svorkmo er sikker og Åssia leder 1-0.

Åssia viser mye bra i perioder og er solide bakover i denne omgangen. Gamle Vilhelmshaugen øker til 2-0 før Fram reduserer til 2-1 som også blir pauseresultatet. Andre omgang blir noe mer uryddig men har stort sett grei kontroll. Hegg setter inn 3-1 målet. Det ender med en grei 3-1 seier, tatt i betrakning noe sykdom og uheldige skader kan Åssia være fornøyd med gjennomføringen av kampen. Fram er et meget godt lag og en god motstand, det er et solid resultat og en fin gjennomkjøring inn mot seriehøsten.

Åssia er på rett vei men har forsatt en del å rett på inn mot første kamp lørdag 4. august.