Tap 1-2 for Konnerud.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 6. Aug 2007

Det ble som forventet en tett og jevn kamp mot Konnerud. Det ble ingen god kamp rent spillemessig men spennende. Til tross for en relativt jevn kamp var Åssia best og hadde trykket i store deler av kampen. Men det ville seg ikke forran motstanderens mål og tapte til slutt 1-2. Reddet ikke de røde på streken så var det en av våre egne som sto i veien. Når Åssia presset som mest kontret Konnerud inn to mål og vår nære et par ganger til, blandt annet nære straffe på en kontring. Konnerud utnyttet sine muligheter best og da er det greit at de vinner selv om Åssa i perioder har det meste av trykket og spillet. Vilhelmshaugen satt inn reduseringen til 1-2.

Åssiden - Konnerud  1-2 (0-0)

Mål: Vilhelmshaugen

Gule: Røneid, Svorkmo, Brekke.

Laget: Brekke-Røneid, Holm, Jernberg, Andresen-Syvertsen (Hansen 60 min), Svorkmo, Tollefsen-Røed (Vilhelmshaugen 80 min), Hagen, Hegg (Teie Bretvik 75 min)

Kampen ble som forventet. Åssiden har trykket og er best i første omgang. Skaper mange dødballer men de helt store sjansene uteblir, men ser ut som det kun er et tidsspørsmål før scoringa skal komme. Konnerud er kompakte og forsvare seg godt. Slurv gjør at Konnerud får overgangsmuligeheter og  kommer til et par brukbare muligheter i løpet av omgangen. Åssia burde imidlertid ha leda til pause men omgangen ebber ut med 0-0.

Åssia blir enige om at de må være tålmodige utover andre omgangen og vet at mulighetene vil komme. Åssia presser på utover omgangen og ser ut til å ha kontroll, mulighetene kommer men et godt Konnerudforsvar og en god keeper gjør sitt til at Åssia ikke kommer forran. Røed, Tollefsen, Hegg, Hansen og Hagen har alle gode og store muligheter til å sette ballen i mål, men det ville seg ikke. Konnerud forsetter og kjempe godt og er gode på overganger. Åssia sender folk fremmover for å få scoringen. Dette åpner for overganger og brudd i mot. Konnerud er gode i en 10-12 minutters periode. Der de utnytter overgangene godt. En nydelig overgang og et glittrende veggspill er Konnerud igjennom og sette ballen bak Brekke. Åssia sliter med raske Konnerudspillere og overganger i denne perioden. Åssiaforsvaret er for utålmodige og selger seg bakover, blir lurt ut av leddet og lager åpninger for motstanderen. Åssia forbereder et offensivt bytte men Konnerud er på farten igjen og setter nr to bak Brekke. Vilhelmshaugen kommer rett fra benken og reduserer til 1-2 med ca 10 minutter igjen. Åssia presser på i sluttminuttene men Konnerud holder unna.

Kampen var preget av statisk spill fra Åssia sin side. Det ble for stillestående og for liten bevegelse fremover. Rytmen og flyten i spillet manglet. Dette gjorde at det ble for liten presisjon i pasningsspillet. Det ble for mye pumping rett fremover i stedet for å spille seg til gode innleggsmuligheter. Etter spill og sjanser burde Åssia ha vinni kampen, men Konnerud var gode defensivt og kjempet godt. De utnyttet sine muligheter best og vinner derfor kampen.