ÅIF2 - Hallingdal FK

Postet av Åssiden IF - Fotball den 13. Aug 2007

 

 

Åif2´s glade gutter får ikveld gjester fra Gol og det er spillerne på Hallingdal FK som skal forsøke å gjøre livet surt og ta poeng med seg poeng fra Åssiden Stadion kl 20.00.

Åssiden Stadion har vært en uslålig festning for Åssiden 2 denne sesongen. Laget står uten poengtap på hjemmebane og i kveld kommer et nytt lag for å forsøke seg å stjele med seg poeng fra "Festung" Åssiden. Åif2 er i siget og har 5 strake seiere og må ha seier idag for å holde følge med teten. Resultatene i serien gikk ÅIF2 sin vei denne helgen. Vikersund tapte mot Ådal 3-2 og Haugfoss mistet også en viktige 3 poeng mot Moingen (3-2). Steinberg rykket fra i toppen med en seier 7-4 over Holeværingen.

Hallingdal er sikkert ute å revansjere det sure tapet i vårsesongen, hvor ÅIF2 ranet med seg alle poengene fra Gol. Åif2 stiller med en morsom tropp og det skal bli spennende å se hvilke taktiske disposisjoner Super Coach Smurf har foran denne kampen. Ryktene går om at en tydelig forvirret og utslitt Smurf etter helgens sykkelritt har planer om en spenstig 3-4-3 formasjon denne kampen.

Her ser dere de tydelige resultatene av en forslått IdiotSmurf etter helgens sykkelritt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.