Postet av Åssiden IF - Fotball den 15. Aug 2007

Mandag 13 august var datoen for guttelagets første kamp i interkrets serien sesongen 2007.

Vi dro på langtur til Halsen ( Larvik ).

Kampstarten var kl 19.15 så det ble en lang kveld før vi alle sammen var hjemme igjen.

Kampen ble spilt på en finfin naturgressbane men med noe langt gress.  Det er utrolig hvor fort vi har blitt vant med vår flott kunstgressbane på Åssia.  Ballen så ut som den "hang" igjen i forholde til det vi nå var vant med.  Dette er ingen unnskyldning men litt uvant var det for gutta.

Kampen ble litt opp og ned pga flere omstendigheter når det gjelder kvaliteten på hvordan vi fremsto.  Vi startet glittrende og burde av punktert kampen i første omgang men slik gikk det ikke. Her er en oppsummering av kampen.

1 omgang.

1.min Vi setter trykk med en gang og Daniel drar seg flott igjennom fra kanten men setter skuddet i stanga , der burde det stått 1-0

3min Vi slår et frispark inn i feltet og fin bevegelser gjør at Ahmet får stå helt alene på bakerste stolpe og scorer sikkert. 1- 0

5 min Dan drar seg flott igjennom litt skrått på mål men skuddet går like utenfor.

9 min Eirik "klinker" ballen i stolpen etter en glimrende gjennomført kontring.

14 min Daniel scorer sikkert etter en finfin pasning fra Ahmet.

Etter dette jevner kampen seg litt ut og Halsen har noen sjanser som forsvaret og Fredrik C rydder opp i.

33 min Kanonsjanse til Dan men er uheldig

39 min Meget billig frispark til Halsen som er meget pent utført og redusering til 1 - 2 til pause men var ikke enkelt å forstå hva dommer blåste for:)

2 omgang

Vi var blitt enig om å trykke til fra start for å få 1 - 3 men det er det motsatte som skjer.

3 min Halsen scorer etter at vi mister ballen når laget er på vei fremover 2- 2

4 min Kjempeskudd av Håkon som stryker tverrlegger

16 min Daniel drar seg flott ned mot linja og Dan får en kjempesjanse men lykkes ikke å score.

19 min Eirik på gjennomløpning etter glimrende spill men setter ikke sjansen

30 min Eirik igjennom igjen og scorer sikkert 2 - 3

Halsen har noen muligheter gjennom omgangen og vi er litt heldige men også flinke til å rydde opp.

Kampen er 2 min på overtid , dommer hadde lagt til 3 min så får Halsen en sjanse ut av ingenting der to av våre misforstår hverandre og Halsen scorer 3- 3

Oppsummering:   Kansje greit med uavgjort , litt bittert at det skjer 2 min på overtid.  Vi er gode men må skjerpe jobben og konsentrasjonen inni begge 16 meterne.

Neste kamp er hjemme tirsdag 21 august , håper flere kan stille opp å få med seg de unge og fremadstormende guttespillerne