Seier til juniorlaget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 16. Aug 2007

Det ble seier til juniorlaget i første kamp i 1.div. Motstander var Åskollen. Kampen endte 4-1 til blåhvit. Kampen skulle vært spillt på Glassverket 1, men ble flyttet til Åssia kunstgress.

Åssia vant 4-1 over Åskollen. Det var til tider et lekende åssialag som viste seg frem og hadde det gøy. Laget bestod av en god blanding av guttespillere, juniorspillere og FUN-spillere. En herlig og god blanding.

Åssia startet best og spilte god fotball til tider og tok ledelsen 1-0. Kampen jevnet seg ut midtveis og Åskollen kunne utligne med en noe heldig stuss. Åssia tok på slutten av omgangen kraftig over og gikk til pause med en 2-1 ledelse. Åssia fortok seg mange bytter i pausen og inn kom gutta fra FUN laget. Det tok noen minutter før laget satt seg i andre omgang og Åskollen åpnet best første kvarteret. Dog uten å skape store målsjanser. Åssialaget fikk satt seg og FUN gutta tok over mer og mer og det var til slutt ingen tvil om hvor seieren skulle ende.

Laget: Fredrik C-Stian L, Eivind K, Fredrik M, Simen F.J (Steffen R)- Nico, Anders M (Tarald H), Ahmet (Khanh), Anders J (Rohin), Danile T, Per Arne N.

Mål: Nico 2, Stian L, Rohin.

PS! Takker FUN gutta med stor innsats både på banen og tribunen, takk for god støtte!