Kampreferat Guttelagets kamp mot Borre

Postet av Åssiden IF - Fotball den 24. Aug 2007

Her kommer litt om kampen guttelaget spilte tirsdag 21 august i interkrets serien mot Borre.

Må også nevne at vi rundt laget , spillere , trenere , lagledere satt veldig stor pris på "rammen" rundt kampen.  Foreldrene hadde satt igang "gruppa" si med bevertning/salg av kaker , kaffe , brus osv fra egen "kiosk". Dette ble meget godt mottatt av tilskuermassene.  I tillegg var det "speakertjeneste" med innmarsj og presentasjon av begge lags spillere før kampen.  Alt dette satte en ekstra "spiss" på det hele.

Kampen ble ledet av hoveddommer Vegard Lillebuen fra Kongsberg som gjorde men finfin innsats.

1 omgang.

Kampen starter i stort tempo fra begge lags side.  Vi viste at Borre var et "fysisk" lag som ikke ga seg.  Vi får en meget god start og høydepunktene er som følger:

02 min - Daniel bruker farten sin og kjemper seg igjennom og scorer sikkert , kjempefin prestasjon av Daniel.  1 - 0

07 min - Ahmet prøver skuddfoten men keeper redder.

11 min - Borrespiller får vende opp på 18-19m og vi er ikke flinke til å gå i press og skuddet "tres" rundt Fredrik's venstre hjørne og i mål.

14 min - Stor Borresjanse som Fredrik redder flott.

18 min - Borre bryter ballen ca på midten på vår høyreside når vi er på vei fremover. Fredrik er "veeeeldig" lang ute og Borrespilleren skyter over han fra ca 40m og så sto det 1 - 2 !!!!

20 min - Håkon prøver seg på et frispark som ble farlig men gikk ikke inn.

24 min - Stor Borre sjanse som går i nettveggen.

34 min - Fredrik M får prøve seg på frispark fra 19-20m litt skrått på mål , han "klinker" frisparket i motsatt kryss , nyyyydelig utført. 2 - 2.

Omgangen ebber ut med 2 - 2 etter et par sjanser til begge lag mot slutten. En omgang som vi starter bra men lar Borre få ta over mer og mer.  Greit med 2 - 2 til pausen.

2 omgang

Etter pausepraten der vi ble enige om noen enkle ting som , større bevegelse offensivt , bedre nøyaktighet , større balltempo etc ble 2 omgangen meget god.

2 min - Virket som vi ikke helt hadde fått med oss at omgangen hadde startet og Borre går opp i 2 - 3.  Nå var det på tide og gjøre det vi enige om i pausen og hvilken respons gutta ga på dette.

4 min - Ahmet "trer" igjennom Eirik med en nydelig pasning og Eirik scorer sikkert 3 - 3

6 min - Håkon finner Eirik med nok en "silkepasning" og Eirik scorer sikkert 4 - 3

9 min - Fredrik "header" like over

11 min - Eirik skyter hardt like over

17 min - Dan skyter forbi keeper etter kanonspill men reddes på streken.

21 min - Espen skyter like utenfor etter fin "opprulling"

29 min - Daniel får fart på beina og Håkon "trer" nok en gang igjennom og Daniel scorer sikkert 5 - 3

35 min - Daniel igjen med Håkon som servitør, reprise av forrige scoring 6 - 3. Daniel's 3 scoring for kvelden.

40 min - Eirik er sistemann på scoringslisten etter nok et kjemperaid fra Daniel på venstresiden og som servere Eirik's 3 scoring for kvelden.

Dette var en skikkelig krigekamp og Borre var et godt lag som virkelig kjempet med store og sterke spillere.  Resultatet var flott men kampen var jevnere er hva sluttresultatet ble.  Gutta skal ha all ære på hvordan de gjennomførte kampen.  Vi ser også at vi er godt trent og står hele kampen. Kjempefint å se hvordan gutta virkelig jobber med seg selv og hvordan de gjør det vi blir enige om , spesiellt etter pausen.  Mange som virkelig kan være "STOLTE" av egen prestasjon i denne kampen.  Nå er det en viktig treningsuke som vi er inni før vi møter Skarphedin neste torsdag den 30 august kl 19.30.