Meget god kamp til tross for 1-3 for SIF II

Postet av Åssiden IF - Fotball den 28. Aug 2007

Åssia gjorde en meget godt gjennomført kamp mot et sterkt SIF II. Åssia var tette og sterke bak over og var alltid farlige på kontringer og dødballer.

Det stod 0-0 til pause men Åssia var nærmest scoring. Det var en periode midtveis i andre omgangen avgjørelsen skulle falle. SIF II setter to i mål på kort tid. Åssia jobber seg inn i matchen og tar over på slutten. Reduseringe kom ved Hagen og Åssia vær nære på med tre store sjanser før SIF er heldige og kontrer inn sluttresultatet til 1-3. Så nærme men alikevell så langt unna, totalt sett vant SIF II fortjent men Åssia være svært nære poeng.

Åssiden - Strømsgodset II  1-3 (0-0)

Laget: Brekke- Madsen, Holm, Røneid, Andresen-Mehren, Tollefsen, Hermansen (Vilhelmshaguen 75)-Bretvik (Flåterud Johansen 80), Hagen, Hegg (Johannessen 75).

Etter en heller dårlig kamp mot IBK sist skulle Åssia vise at de kunne bedre en det. Åssia gjør noen forandringer på laget for å få mer løpsstyrke og fart inn i laget. Hermansen får sin første fra start som indreløper, unge Madsen får sin debut fra start som venstre back. Begge klarte seg utmerked mot mer profilerte motstandere. Åssia legger seg med lavt press og tetter igjen bakover, fremover med kontringer og stor fart. Forflytningene er hurtige og gode og laget tetter igjen meget godt. Dette gjør det vanskelig for fotrappe SIF spillere. Åssia får mange muligheter til gode overganger. Spesielt på høyre siden kommer Åssia frem gang på gang og det er bare noe slurvete innlegg som hindrer store sjanser. Åssia er farlige på kontringer og dødballer gjennom hele omgangen selv om det er SIF som, naturlig nok, fører banespillet. Åssia er nærmest scoring og burde kanskje leda til pause.

Åssia faller noe ut av formasjonen i de første 20 minuttene av andre omgang. Dette åpner mer rom for SIF og kommer til avslutninger fra gode posisjoner. Midtveis i omgangen henger ikke Åssia helt med og SIF setter to baller bak Brekke. Det første på innlegg som hjemmelaget ikke henger helt med på, 0-2 kommer på frispark. Åssia jobber seg inn i kampen siste kvarteret og reduserer på en glimrende kontring og en glimrende prestasjon av Hagen som setter ballen lett i mål. Åssia forsetter å presse SIF og skaper tre store sjanser siste ti minuttene men det vil seg ikke. SIF kontrer og er noe heldige med 1-3 scoringen som blir sluttresultatet.

Åssia kan si seg fornøyde med gjennomføringen av kampen, gode forfllytninger og vilje til å sette fart fremover. Dette bør laget ta med seg videre til neste kamp. Man kan si at SIF vinner fortjent totalt sett, men Åssia er så nærme at det fort kunne og burde bli poeng. Dette var en meget god kamp med høy kvalitet og intensitet. Også gledelig at Åssia brukte hele 5 juniorspiller og de viser at de holder nivået.

Neste kamp er mot Hønefoss II mandag 3. september. Kampen går i Hønefoss.