Seier til juniolaget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 30. Aug 2007

Onsdag kveld møtte juniorlaget Hallingdal/Gol i andre kamp i 1. div. Det var forventet en tøff fysisk kamp og det ble det. Første omgang var jevn og ingen av lagene maktet å sette ballen i mål. Mye takket være noen kanonredninger av guttekeeper Yunus Yakici. Andre omgang var ikke gammel før HFK/Gol scora. Etter dette tok Åssiagutta mer og mer over og satte opp tempo. Unge Håkon Knutsen satte standarden med to målgivende og ordna straffe. Det ble seier med 4-1 til blå/hvite denne gangen. Målene kom ved Alexander Hermansen og Eirik Anfinsen med to hver.

Åssiden - Hallingdal FK/Gol  4-1 (0-0)

0-1 HFK/Gol

1-1 Hermansen

2-1 Anfinsen str

3-1 Hermansen

4-1 Anfinsen

Laget: Yunus. Simen F.J (Stener B.N 45), Eivind K, Fredrik K (Sai L 45), Eirik A(Khanh 45), Ahmet (Alex H 45), Per Arne N, Nico N (Eirik A 75), Hegg (Håkon K 45), Danilel T (Rhoin K 45), Anders J.

Det ble en jevn første omgang. Åssia var gode når de fikk satt sitt spill, men det ble for mye unøyaktighet i sluttfasen av angrepene. HFK/Gol slo mye i bakrom og lyktes med dette et par ganger. Tre matchvinnerredninger av unge guttekeeper Yunus reddet Åssia fra å ligge under.

Andre omgang fikk Fun gutta prøve seg igjen. Det var HFK/Gol som startet best og tok ledelsen. Åssia svarte imidlertid og tok over styringa utover omgangen. Åssia tok hjem en fortjent seier med 4-1 og dermed sin andre seier på to forsøk.

Neste kamp er søndag 2. september mot Haugfoss/VG på Vikersund stadion kl 1500. Der venter nok en tøff kamp som vanlig mot Haugfoss.