Poengdeling mot Hønefoss BK II

Postet av Åssiden IF - Fotball den 3. Sep 2007

Det ble poengdeling mellom HBK II og Åssia mandag kveld. Det ble ingen mål som varmet denne kalde kvelden. Det var to solide lag som var gode bakover og det ble ikke skapt mange sjansene. Åssia var dog nærmest med fire store sjanser de siste 20 minuttene, den siste på overtid. Ballen vil ikke inn i mål for åssiagutta om dagen. Men igjen en meget godt gjennomført kamp av blå/hvit, seier`n kommer snart!

Siggen nære scoring.

 

Hønefoss BK II - Åssiden  0-0

 

Laget: Brekke-Madsen, Røneid, Ruud, Andresen-Mehren, Tollefsen, Hermansen (Svorkmo 45)-Bretvik, Hagen (Vilhelmshaugen 70), Hegg.

Det var en kamp med to solide lag, men ingen spesielt severdig kamp. Det store spillet og de store sjansene uteble, Åssia hadde allikevel store sjanser i siste halvdel av andre omgang og burde utifra det tatt med seg tre poeng.

Åssia startet med å ligge lavt. Presset skulle settes inn når situasjonen tilsa dette. Låse 5 meter, og innkast, holde trykket opp og presse feilvendte ballførere. Dette var med varierende resultat. Åssia setter inn presset høyere utover omgangen. Åssia spiller seg til gode innleggsmuligheter men presisjon og kvalitetene på innleggene var for dårlige. Når innleggene kommer er det for liten trykk og løp inn i boksen, her må aggressiviteten opp skal det scores mål. Omgangen er jevn med et par farlige muligheter til hvert av lagene, HBK II er nærmest ved Risholt på en overgang. Åssia er imidlertid best i sluttfasen av omgangen.

Andre omgang starter med full kontroll til Åssia. Blå/hvite får mange gode muligheter på overganger. Men dette skussles bort med dårlig presisjon og slurv i pasninger og bevegelser. HBK II får en mann utvist med ca 30 minutter igjen av kampen. Dette ser ikke ut til å hjelpe de første minuttene, men Åssia tar sakt men sikkert over kampen. Rytmen og samhandlingen sitter allikevell ikke som ønsket. Siste 15 minuttene kjører Åssia kampen fullstendig og skaper fire store sjanser. "Siste kvarteret er det nærmeste et under at vi ikke scorer et eller flere mål" sier en noe frustrert Pål Grøndahl. HBK II har også sine muligheter men utifra det siste kvarteret er dette en kamp som burde og skulle endt med sierer og tre poeng til Åssialaget.

Åssia gjør en solid kamp igjen, de forløsende målene sitter lenger inn nå enn i vårsesongen, men dette kommer. Positivt at laget fremstår som solid bakover med god kontroll til tross for en del rokkeringer i bakleddet.

 

Neste kamp er Lørdag 8. september mot Svelvik. Kampen går på Åssiabanen med kampstart kl 1300.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.