Interkrets Guttelaget Kamp nr 3

Postet av Åssiden IF - Fotball den 4. Sep 2007

Vi var klare for vår 3'dje interkretskamp mot Skarphedin fra Telemark på vår flotte kunstgressbane torsdag kveld.

Vi vinner fortjent og er nok en gang gjør vi en bra andre omgang.

Vi hadde blitt enige før kamp å sette "trykk" med en gang og vi gikk ut i et bra tempo.  Omgangen ble veldig "rotete" fra vår del. Her er høydepunktene.

1 omgang

02 min - Ahemet spiller fri Eirik , skuddet ble reddet til corner.

03 min - Eirik "trer" igjennom Daniel som bruker farten og scorer sikkert 1 - 0

05 min -  Fredrik C må ut i full strekk etter elendig press på ballfører.

08 min - Vi spiller oss fint igjen om men blir en resultatløs corner

13 min - Fredrik M - header flott etter frispark , ballen reddes på streken.

19 min - Skarphedin utligner 1 - 1 på langskudd etter ELENDIG førsteforsvarer jobb

30 min - Farlig skudd fra Skarphedin , Carlsen redder flott

33 min - Eirik løper i bakrom og får en stor mulighet men keeper redder flott

34 min - Ahmet prøver skuddfoten men keeper redder fint

Omgangen ble rotete , vi starter bra men faller veldig utover i omgangen, vi gir bort alt for mye rom midt på banen med stor strekk i laget , dårlig press på ballfører , dårlig sideveis forskyvninger.

I pausen ble vi enig om å forbedre de tingene som ikke fungerte i 1 omgang og fortsett med å sette press på Skarphedin.

2 omgang

03 min - Håkon spiller Eirik flott igjennom og han scorer sikkert 2 - 1'

04 min - Håkon trer igjennom Dan som skyter like utenfor

07 min - Elendig utspill fra Skarhedins keeper og Dan er våken og keeper klarerer inn i Dan og han scorer 3 - 1.

14 min -  Eirik spiller Dan som lobber ballen over , stor sjanse

24 min - Dan løper seg fri og setter ballen forbi keeper men er uheldig og treffer stolpen og Skarphedin får klarert.

27 min - Håkon prøver skuddfoten med et godt skudd men blir reddet til corner

32 min - Skarphedin eneste sjanse i 2 omgang , langskudd helt upresset fra 17/18m men Fredrik C redder flott.

34 min - Daniel jobber seg igjennom men er også uheldig og treffer stanga.

35 min - Dan scorer sikkert etter flott pasning og prestasjon fra Eirik

En kamp der vi er klart bedre i andre omgang og dette må vi rette på når vi nå skal møte de anntatt beste lagene.  Vi kan ikke spille bra bare i en omgang.  Vi vinner fortjent på en "litt" dårlig dag og det skal vi ta med oss videre.

Er også litt bekymret nå da det er litt småskader og sykdom i troppen og det bare er 2 dager til vi skal på tur til Notodden , torsdag 6 september.  Kampen går på Tinfoss kunstgress kl 19.15 , vi reiser fra Åssia klubbhus kl 16.45